Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorade fukaro, hajde reci nam nesto o standardu obicnih smrtnika, o skoldtvu, infrastrukturi, zdravstvu, zaposljavanju i slicnim temama. Dosta vise ofucane price o ugrozenosti RS.
Nek vam vepar odredjue nadlezosti suda
A narod u RS će nastaviti jest pločasti namjestaj bravo mile
samo laze,Ustav BIH je decidan,entiteti su potcinjeni BIH i moraju izvrsiti orenos nadleznosti za sve institucije BIH,laze kad zine
Samo ih ucjenjuj dodik. Sta ce evropa...
kmeeeec
Nerazumijem, ko je pregovarač sa “strancima”, na državnom nivou ja svugdje vidim samo Dodika. Predlažem da se “sova” Cvijanović povuče kao i svi srpski političari kad je dodo svugdje kao i Vučić u srbiji i putko u rusiji
Sve ćete vi sada prihvatiti. Evropa se dijeli na dvije strane gvozdene zavjese, ne pitate se vi više ništa, nego samo dobijate dokumente koje morate potpisati, inače idete u ćuzu.
Zar nema ništa od otcjepljenja nismo te odavno čuli
Kao jaran mu vucic, sve prica na sav glas kako ne damo nista a svako malo predaje dio kosova. Tako i ovaj svako malo prenosi nadleznosti na nivo BiH. Valjda zato moraju da galame ....
On Dodik ,je ponovio da zakon o sudovima može biti usvojen ako će sjedište Apelacionog odjeljenja biti u Banjoj Luci i ako Sud BiH ne može da sudi po zakonima RS i da izuzima predmete iz RS-a.
Ovaj vise ne zna sta prica .
Dokle god imamo politiku koja se sprovodi u interesu Srbije i Hrvatske, ovdje neće biti ni života ni funkcionalnosti. Ako Dodik prvi krene od toga da zastupa interese građana BiH a ne susjeda, onda više neće biti nikakvih problema i potreba za "strancima".
Pa valjda ti ides stalno po misljenje kod Putina. Da ne pricamo o obimu mijesanja Srbije i Hrvatske.
Hoces li se ikada baviti bjedom sopstvenog naroda a zaboravi pa ti ih pokro
Sve ti bude jasno, kakav je Dodik domacin i pretsjednik... kada prodes Istocnom Bosnom i Hercegovinom...jad i bijeda, Republika Sumska.
Dodig se raspada, definitivno!