Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguce jbt da ovoliko ih driblaju i prave budalama. Nermine narod je ginuo za ovu drzavu, a ti dopuštaš negatoru i UZP da te driblaju kao dijete i da pristajes na ucjene? Nikad vise moj glas ni u snu neces dobiti
Samo neka nije sda, makar i kartelaši, izdajnici, dezerteri, polutani vladali
Narod je ginuo i protiv Nijemaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dodik se predonislio. Ipak je moguć život sa muslimanima. Njih je sada oko 60 % u BiH. Najrazvijenije sredine u BiH su bošnjačke sredine. Dvije trećine uplaćenih poreza su iz ovih sredina. Mnogi Srbi rade u Federaciji. Bošnjaci su tolerantni. Poštuju druge narode. Ukratko, zahvaljujući Bošnjacima život u BiH i nije tako loš.
Odeš u rs ,niko živ ne izdaje račun.Porez niko živ ne plaća....
Zeljko Komsic...poslije Zeljka..ima neki drugi normalan Hrvat.koji nece dozvoliti.Treci Entitet.Znamo da su Trojaneri Ucjenjeni..Ali drzava nema cjenu po pitanju da Nametnute Trojanere stjeramo sa Vlasti.
gdje je 🇧🇦🇧🇦🇧🇦 SRAM VAS I STID BILO.ja uopšte ne bih ušao u tu dvoranu. što ste dobijali glasove dobijali ste
Nije mu dosta teroristickih napada na drzavu BIH...
Kako sad krasti glasove i kako ako nemas kontrolu nad izborima, to je problem.
Krmak debeli, primitivni
NEGIRAJU
MAJKU VAM PRED VAMA NEVIRAJU GENOCID VI PIC*ICE SUTITE
Kad "stranci" narede kako se lako i brzo dogovore. Usvojit ce ono sto je Schmidt "nametnuo", ali ce ispasti da su to oni uradili. Naravno, kako kazu "vezi konja gdje ti aga kaze", u ovom slucaju Amerika i Britanija u age. Ide i Zakon o imovini, i tu ce Dodik malo galamiti i na kraju uraditi kako mu se kaze. Imaju ga u saci i nema drugog izlaza osim da slusa.
TROJKAŠKA ZAKLETVA: SVAKU UVREDU ĆEMO PROGUTATI SAMO AKO STVARI IDU U PRILOG "D + Č" - I TO JE PRAG ISPOD KOJEG NEČEMO IĆI.
RAZUMIJEVAM JA DA TROJKAŠKA STRANAČKA BOLUMENTA MOŽE SVE IZDAJE PROGUTATI ZARAD KOMADIĆA KOMODITETA VLASTI. ALI MI NIJE JASNO KAKO NEKADAŠNJE VELIKE PATRIOTE KEMO ADEMOVIĆ I ZUKAN HELEZ PRELAZE PREKO NE RASPRODAJE NEGO POKLANJANJA DRŽAVNIH INSTITUCIJA I URUŠAVANJA SAMOG DEJTONA. KEMO I ZUKANE ILI SE SAD SUPROSTAVITE SVOJIM ČELNICIMA - RUŠITELJIMA BIH ILI ĆETE TRAJNO U HISTORIJI BITI UPISANI CRNIM SLOVIMA ZAJEDNO SA IZDAJNICIMA 3-KAŠIMA DA STE DOHAKALI BOSNI.
ne dirajte CIK lopovi
Nazalost tesko ce se odrzati BOSNOSLAVIJA jer su je takav projekt vec dvaput propao ( mislim 2 x Jugoslavija).
DAKLE IZDAJNIČKI TROJKAŠKI SKOTOVI NEĆE PROPUSTITI NIJEDNU PRILIKU A DA NIJEDNU DRŽAVNU POLUGU NE OSTAVE U RUKAMA BOŠNJAKA. KAD ONI ODU S VLASTI DOBRO DOŠLI U SVOJU GAZU.
Eto stid ih SDA. Nama je SDA j... 5 koljena u buducnosti i 2 u proslosti.
Ne može se riješiti pitanje izbora člana Predsjedništva bez uključivanja administrativne jedinice (ustavno upitnog naziva) RS, gdje se ne mogu svi birati. Eto kakve diletante se odabrali da se bore za navodno prodržavne interese.
Bravo za glasače Trojanera, odnosno bošnjačke reprezentacije Petorke. Nadam se samo da niste priželjkivali ovakve odluke.
Narod je ginuo, da bi ucijenjeni Kolutanković, njegov partner Njiva i poluslijepi Kojot sve to pomnožili s nulom.
Her Schmidt im ga sukno svima imaju opciju da usvoje zakon ili da prihvate Schmidtov
Vratite SDA
J... ti oni ma.er