Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slici mozemo vidjeti rijetku vrstu mungosa iz Laktasa.
Rudonja za koride majka rodila
Ispred Čaršijske džamije u Dubici je postavljen štand sa četničkim obilježjima. I to na dan obilježavanja genocida u Srebrenici. Nakon akšama, jak vjetar i nevrijeme su rastjerali provokatore i otpuhali njihov štand.
@antibiotikZar nije bio nijedan bosanski sin da to polomi ima u Bosanskoj Dubici Bosnjaka..Da je to u Bosanskom Novom bilo raja sa Vidorije bi to rasula u par minuta..
Montiras ti kao lider svoj srpski narod u propast..tamo na isto mjesto gdje su srbe odveli Milosevic i Karadzic tj. u najcrnje dane srpske historije. Svoj poraz pretvaras u pobjedu !
"Trebalo bi da bombardujete Srbe" Papa Ivan Pavao II "Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." Jacques Chirac "Srbi nisu naročito pametni"  Lawrence Eagleburger, bivši državni tajnik SAD "Rat protiv Srbije nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla. Između civilizacije i barbarstva." Tony Blair, britanski premijer "Neka se Srbi podave u vlastitom smradu" Helmut Kohl, bivši njemački kancelar
Ja jes se krmak ugojio vjerovatno pojede 20 kg žireva dnevno ...masno krmče za koride se ubilo ...bacit ga medzu volove da se malo zagrijavaju prije fajta ...nek se uvjezbavaju i zabijaju mu rogove u debeli četnički čmar ...hrok🐖
pravi štrapar samo mu konji trebaju,to je za njega
Politicku Dodiku treba gurnut Qurchinu u guzicu. Garnat mu ga Izmetbegovic i Govnic guraju...redovno
jos malo reklame za njega idu li opet izbori?
Doslo vrijeme da i sud radi neke bezvezne stvari,hjebo vas Karan i ostali da ih pobijete mi od toga nemamo nista.Krupne ribe unistise privredu omladina ode vani o tome se zabavite trazite krivce,a ne o totalno nevaznim pitanjima.Bio je referendum sta se desilo nista neznam sta hocete.Kad vi kao sudije ne znate da svaki narod ima pravo na referendum ko onda treba da zna.Meni kao bosnjaku taj referendum nista ne znaci,a njihov narod neka se upita zasto trose djaba pare za te referendume.
naucio znacenje rijeci "apsurd" pa izaso malo u 'narod' da se profura -_,
nema goreg naroda od srba
hajd rumonja ohladi malo hihi
MA MRŠ PREKO DRINE MRŠ MRŠ🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷👺👺👺👺👺👺👺👺👺
Meni je neprihvatljivo da su lopovi i kriminalci na vlasti...
Dodik krkan parexeland
Ja mislim da Dodick ima povišen pritisak, crven je ko qurac :))))))
dok je četnika ti ćeš pljačkati RS i njene građane. živio ti nama 100 godina dok ne pomru od gladi stomaka punih kokardi