Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se odvaja druže? Banja Luka? Nema ko da ti realizuje to, odvajaš šume i grebene. Od Bijeljine do Gacka čovjeka nema. Još kad finansijska ti pipa iz Sarajeva presuši, počinje patnja.
Da bi se prvo tzv. RS otcijepila, mora se ukinuti Distrikt Brčko jer bi se po toj logici otcijepio samo jedan dio, tako da...
Otcijepi se! Ako smijes
U nedostatku boljih ideja za poboljsanje zivotnog standarda, moze i referendum.
Za odcepljenje Mile treba ti cjepivo protiv bjesnila
De odrzi prvo onaj sto si ga kontao 2016.god, pa onda raspisi ovaj za 2021 ili 2022 kad vec planiras
Mile, mi smo YU armiju, crnogorske cetnike porazili u patikama. Ide NATO i genocidna hala ide na otpad.
opet ista prica Milorade budi svjestan da u Sarajevu ima puno droge i agresivne omladine nemoj Milorade da ti zabranimo sa Jahorine iz sume da sidzes u civilizaciju. U potpisu sin ratnog vojnog invalida .
Dodik počeo predizbornu kampanju a bratska im SDA se pridružuje. Uzajamno lajanje u prazno. Ne brinite, izgubit ćete i jedni i drugi
Pokrenuti proceduru za smjenu Dodika sa pozicije ćlana predsjedništva. Ovo se ne može govoriti, jer ga zakletva obavezuje. Izgleda da je u BiH sve neobavezno.
Ovde ti je druze svaka zakletva ono, zakunes se i radis sta hoces ko doktori, dosta raje u svaku drugu rijec ubacuje Allaha mi, Boga mi, kud dalje
Ma mrss bagro jedna, cim vam zagusti diplite istu pricu, mafijasi pokvareni olosu ne nasijeda vise niko na vasu demagogiju, mrssss
pa hajde vise raspisi ga cekamo te 15 godina
Treba tebe otcijepiti dozivotno iz Bosne i Hercegovine. Znaci da se ne mijesas nikad vise u drzavu Bosnu i Hercegovinu.
Super taman da nam oslobodite radna mjesta koja zauzimate vi sa Pala i Sokoca!
Onda vam nema više dolaziti sa Pala i Sokoca u Sarajevo na posao!
U srpskoj republici živi de facto 500 hiljada srba.Kako misle srbi u slućaju pokušaja da se odcijepe od BiH i da zaštite preko hiljadu kilometara granice srpske republike a uz to postoji kod Brćkog koridor od 4 kilometra koje bi armija BiH ubrzo presjekla i to bi bila kapitulacija te genocidne tvorevine.
Iz srpske republike se godšnje iseli od 50 do 70 hiljada ljudi .Prosjek starosti u republici srpskoj je 45 godina.Za 5 godina će u ovoj genocidnoj tvorevini ostati samo 200 hiljada srba a danas ih ima 500 hiljada.
I bit ce hahah