Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile Ronhil, javnosti poznatiji kao svercer, ikomokradica, genocidas….od ranije poznat policiji
spašavali nekoliko pilota na kraju rata, plitka pamet serbima, zaboravljaju šta su prve tri godine rata čhetalji radili i s kim su ratovali protiv partizana, samo svoju lažnu istinu serbi pokušavaju pričati ali uzalud im trud , četalji su osvjedočeni fasisti, koljači, monstrumi, spašavanjem par pilota mislili kupiti saveznike i kao oni antifasisti, malo morgen vepre lažljivi
kae mile…. hebo parizer, dajte mi haparat !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik samo u srebrenici u jednom danu ste mucki ubili 8000 muskaraca i djece. Citao sam ispovjest covjeka kojeg ste natovarili na kamion i koji je pobjegao iz tog kamiona koji su srbi vozili ljude u nestanak i propast da ih streljaju, muce, pa ubiju. Covjek je pobjegao od vas srba i jos je ziv hvala bogu da kaze koji ste kriminalci i olos. Dodik vas srbe ne da nevoli amerika, ne voli vas srbe cijeli svijet jer ste zlocinci.
@James.Ali ime na njima pisat ce Sratko Sensitive
Sav svijet protiv,ja sta je to majko mila..Nevalja svijet sigurno.!
A ko su ti mentalno zaostali pa da neko vazan dolazi na Vase nacisticko okupljanje pa ovaj je puko skroz
mile 16 muslimanska brigada
Puko ko livada
Ovoga bi bilo sevap složiti pijukom u tjeme.
Ameri se inace ne slikaju sa onima koji placu i suosjecaju se sa teroristima.
Kakva rehabilitacija kad nemaju ni groba ni kosti od Draze. Tito se pobrinuo da nikad ne saznaju u koju septicku je ubacio kosti od Draze. Samo sam zato uvjek volio Tita.
Dražu su odlikovali Amerikanci, Francuzi i Poljaci. Tita nije čak ni Staljin.
Čega se pametan stidi srbi se ponose
Ovaj Dodik ko da nikada nije bio u reformistima ljevicar koji je docekivao Tita kao napredni (ne debeli) omladinac i probijao se u SKJ.
Na kraju ce biti da su četalji spasili Evropu.Ovi su zarazno bolesni.
Čiča miča i u živom kreču 1946 je gotova priča💩💩💩
I ja sam ignorisao skup.
Fashiste vi, Fashiste mi... Ovo ono. Sto ne proglasis i Amere fashisima a Ruse sto s njima, jaooo
I PORED SVE "NEPRIJATELJSKE" RETORIKE MARFI JE I DALJE 10 PUTA NAKLONJENIJI SRBIMA NEGO BOŠNJACIMA. MARFI ĆE RADIJE LIZATI DODIKOVU PLJUVAČKU NEGO PRIMATI MUSLIMANSKE DAROVE. TO JESTE IZVAN LOGIKE - ALI, TO JE ONTOLOGIJA.