Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djikani se sve ove godine qurce I pricaju kako su sila nebeska, a vamo im dva Albanca u kopackama uzrokovase kolektivni nervni slom, a evo sad I 50 Engleza rusi Genocidni Djikanistan.
Yebu Englezi ne vade.
Teorija zavjere Mile Ronhil. Dokumentarac na History Chanel večeras u 20:00 premijerno. Kako je uspio?
Tipični primjer oboljelog od šizofrenije.
Mr. Hamilton je pravo dobar sa Turcima.
Duduke dobio protivgradne rakete i konta da su atomske bombe, koja si ti budala 🙄
Covjek se vec sada ogradjuje u slucaju poraza. Bice nereda ako izgubi.
Mišu poklopi se po ušima
S kim se ova budala svadja? Sa Britancima? Odvesce lik srpski narod Bosne i Hercegovine u totalnu izolaciju.
@ScoobyDoo vec je odvukao, ima ljudi sto valjaju ali se uklopili u sivilo onih seljacina sto ce mu uvijek dati glas.Fura se na srpstvo a zive ko bijeda zadnja.Ista stvar je i u Federaciji samo su Bosnjaci malo normalniji, kazem malo skoro pa neprimjetno
Srbi su majstori teorija zavjere, što taj narod može izmisliti to neko ni u snu ne može sanjati, svaka im čast radi toga..
Bice svima lakse kad ovaj psihopata I paranoik ode sa scene
jbt ako ga opet izglasaju, onda ih fakat treba ograditi ...
Ovaj je tipicni predstavnik fobicne budale koja se pocela bojati i svoje sjenke.Al opet sto nas narod kaze da je ranjena zvijer i najagresivnija
Lud ko Vlado Jajan iz Malnarove Noćne more.
Mile vjernik...