Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ga satjerali u cosak hahahahahha
Nema mandatara, nema Dodikovaca u vijece ministara
Vrijeme je da zapad i Ameri sklone ovog klowna sa politicke karte, tak rus danas bio na sastanak sa rusom i sve radi protiv zapada, a narod mu hljeb zaradkuje na zapadu a ne Rusiji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koia je razlika izmedju Monike Levinski i Dodika ?! Monika ga prvo puši pa se kurči !!!
Negativno tumačiti principe, , mogu samo zlonamjerni koji ne žele nikakav pomak u ovoj zemlji kako bi sebi osigurali kakvu-takvu opozicijsku politiku
Samo nemojte da vas izmisljeni bh blok vara da su Sarovic Govedarica i Crnadak bolji od Dodika. Ti extremisti su jos gori i jos zesce se protive Natu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni se cini da je Milorad , koga ne volim zbog arogantnog i prostackog ponasanja i kada mu to ne treba, za razliku od ostalih petorazrednih politicara za nekoliko klasa iznad kompletne politicke scene u BiH. Pa cujete li vi sta vam on zbori. Prekinuce postovati sudove BiH . A za to ima snagu . Militantnu snagu.
SDA bot: "Svaka cast Bakire sto si natjerao Dodika na NATO i ANP" Dodik: "Odbio sam da moji savjetnici budu na sastanku o približavanju stavova za ANP" SDA ponovo prodala državu i narod radi ministarskih pozicija i samobogacenja preko istih. SDA je Ratko Mladić poslijeratnog perioda. SDA je raselila stotine hiljada Bosnjaka, razdvojila majke, sinove, kćerke, braću, sestre.
tako je roki, neće tebi niko govoriti koju fabriku treba ugasiti, ti njih ugasiš sve. Mogu srbi i slame jesti dok ti letiš od nekretnine do nekretnine. istina, sami su krivi, što nisu kupovali nekretnine, hebo fabrike,proizvodnju!
BH nije experiment. Tzv. Srpska je genocidaski eksperiment, kratka daha.
Imaš ti Milorade posebne selame od Pompea i njegovih službenika. A i CIA je selekcionirala tvoj dosije. Sada je još veći za neka dijela koja se nisu pojavljivala u javnosti BiH i Srbije!
@maxMAXmax @maxMAXmax Ono što vi ne želite jeste što ulaskom u NATO više ne biste mogli svoje pasjaluke i zločine pripremati i realizovati svako malo, ono što vi ne želite jeste činjenica da NATO garantuje integritet svake od zemalja članice tog pakta a vi svoj mit o velikoj srbiji još niste dovršili. Kakav bolan reket pominješ i kakve ratove za druge...
Kaže ba-ja , " Neko je odlučio da opstruiše izbornu volju srpskog naroda,..."...! A , može li ovako : neko je odlučio da ne poštuje zakone i Ustav zemlje koju vodi ...! I , i ...iiiii.... ? Kako bi na to odgovorio ?
@lpgica a koja ga to strana poštuje???
Srpski narod...srpski narod...srpski narod...srpski narod...srpski narod...srpski narod...srpski narod...srpski narod...srpski narod...srpski narod...srpski narod... pa dokle ćeš više guslati u 21, stoljeću na vratima Evrope?
It will be according to uncle Sam requirments
I sada se pitate zasto OVK, zasto OLUJA? Pa ljudi su znali sa kime ima posla i mars van a kod nas onaj Holbruk uprska stvar za samo 10 dana i ovi danasnji na vlasti koji se bubaju u prsa bili bi ko makovo zrno isto kao u Kninu i Kosovskoj Mitrovici.
Nek zacepe usta svi oni koji su govorili da se rat 92 ge mogao izbjeci kojekakvim dogovorima, isti scenarijo slijedi pod istom parolom nije se moglo naci izlaza, jedno opravdanje za ne ulazak u NATO savez je zelja za ratom, volio bi da grijesim al ovo su nazalost cinjenice
Ne zeli da strani ambosadori utiču a on se danas sastao privatno sa ruskim ambasadorom !???
Dodik je gujca
Hm.....Sad se kao Ustava Bosne i Hercegovine pridrzava...
Ne moraš gospodine Dodik, ali nema ni vijeća ministara, samo me zanima šta češ sa Tegeltijom nemožeš ga uhljebiti u vijeće minstara neka taj "Mrkonjićki klan" će tebi doći glave samo nastavi.