Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako iko ugasi entitet bez zrna baruta Dodo ce!
Ma nismo vala ni mi nista bolji sa ovim nasim politicarima
Ok, ako ne vazi ova odluka i ne sprovodi se, tada ne vazi ni ona o Izbornom zakonu. Ne mozes biti visoki predstavnik za jedan entitet ili se voditi logikom - ko ne zeli da provodi, ne zeli. Ili sve ili nista
sjecate se kako se isto ovako karadzic u ratu a i kasnije silio kao ne moze mu niko nista on je najveci srpski vozd, ne priznaje zapad ni njihov sud.. eno ga sad dozivotno ebu crnje u britanskom zatvoru, dodika ceka ista sudbina
Mazu nam oci ovim dogovorenim svadjama, dok se Schmidt sprema da nam nametne aparthejd u Federaciji. Tome svemu kumuju Osmasi, koji cekaju da ih postave na vlast u Federaciji.
Da, možda ga čeka ista sudbina, ali je glavno pitanje DA LI ONO OSTVARUJU SVOJ CILJ ILI NE? DOŠLI SMO U SUTUACIJU DA OVE ODLUKE NEMAJU NIKAKVE POSLJEDICE. Možda i imaju, ali treba nam MEĐUNARODNI eksperata i jedno 10 god. vremena. A DO TADA ONI OSTVARUJU SVOJE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukint federaciju frbih i rš i mirna Bosna
Vepar vepar odnijece te vjetar
Sankcije i zatvor! Jedino rijesenje!!!
Ridik ga ne vadi...... :(
Placi Dodik tu pomoci nema 🎉🎉🎉🎉🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Tako je dodo,nemoj da bi pokleknuo samo u primjenu...
Odbacuj ti koliko hoćeš, ali to u praksi ne pije vode. Nijedan ozbiljan investitor neće pokušati išta ulagati u vezi s tom spornom imovinom.
UZP, FGR i tzv MZ svi oni kriminalizirajući SDA, ustvari kriminaliziraju sve Bošnjake - muslimane, osim malog njihova dijela koji dijeli njihove otpadničke vrijednosti. Riječju, oni bi da kreiraju model ljigavog Bošnjaka - muslimana a la Nikšić, Forto, Čampara,... E to bi za njih bili "evropski muslimani". Uprotivnom postaju legitmnom metom kao "zeleni termiti", a Ž. Komšić koji brani takve je "Sejdo". Ali - no pasaran bagro!
Treba duduku petardu u guzicu ubaciti
KO malo duze pamti sjeca se kako su prkosili Slobodan, Radovan, Ratko... Ratko je vezao umproforce za direke. 🤣 Hahahahahaha. Gdje su sad svi oni?
Hahahhahahahhahahaha
Ovaj Dodo ide do kraja jer ocito je svjestan i to duboko da mu Shmit zajedno sa citavom EU ne moze nista ,a ni USA.Mi na kraju dodjesmo kao kusur ako ste sta radikalno ne promjeni,a koliko svi vidimo da nece.
Bravo mile seljačino ako iko natjera strance da reagiju ti ćeš, ovakav jad od države treba takvog majmuna. samo naprijed do propasti bosanske politike.
Čuj Mirko, reci Slavko: ostaje na snazi jel. Jes jes
Huhuhuhuhoho