Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da rh odluci da odlaze otpad na granici gdje gravitiraju bosnjaci doDick ne bi ni reagovao dok bi se bosanski pravoslavci i katoloci veselili takovj odluci
Nećemo ti zaboraviti vitalni nacionalni interes.
Da pitam Laktasenka nekoliko pitanja: Gdje ti je Dragan Covic kad ti Hrvatska odlaze nuklearni otpad? Gdje ti je vitalni nacionalni interes kojeg si povlacio oko Peljeskog mosta da Srbima odgovara da Hrvati prave most? Gdje ti je Del Vechio jedini ambasador neke zemlje clanice EU koji je dosao na obiljezavanje neustavnog 9. januara? Gdje ti je zlocinac Ivan Cermak sa Croduxom sto si s njim potpisivao sporazume o isporuci nafte?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo gradite hrvati, nama ne smeta odlagaliste kao i Peljeski most :)
@LordAjdzent bravo za komentar,top danas po mom misljenju,i treba ih podrzat da odlazu otpad na trgovskoj gori
@LordAjdzent radijacija ce zahvatiti Srbe u Bosanskom Novom i u gornjem slivu Une. Tu nema mnogo bosnjackog stanovnistva. Milorad Dodik je povlacio vitalni nacionalni interes zbog Peljeskog mosta, samo da bi Bosnjacima prkosio i pakostio. Srba nema u Neumu, ne vidim sta to on radi za Hrvate. To je dio iz Karadjordjeva saradnje Bobana i Karadzica tj njega i Covica. Eto mu Covic i Del Vechio koji su mu dolazili za 9. januar u BL. Sad ce radioaktivni biti Srbi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaboli srbe i obrezane za otpad. Njih brine sto ce pola po umirati od gladi, jer ne mogu dolaziti cistiti, prati i posluzivati Hrvate i ostale katolike.
Neka ga voze gdje god hoce ali ne smije biti ni na cijoj granici. Nek oprobaju nesto slicno na granici sa Slovenijom, ili mozda sa Madjarskom i ne d'o im Bog na granici sa Italijom. Sta god da urade nece pobjeci od odgovornosti jer odlagaliste nuklearnog otpada je itekako skup projekt i kad tad kostat' ce ih svaka eventulana muljaza ili podvala na granici sa BiH.
U Sloveniju pa bacajte radioakvni otpad.
Kako ono treče u vezi Pelješkog mostaHrvatska ima pravo da na svojoj teritoriji radi šta hoče......
Eto ti Pelješki most i vitalni nacionalni interes konjino !! Dabogda ti odlagalište pred Boskom napravili !!
Samo podržati tu opciju i po mogućnosti vitalni nacionalni interes povući... Dodo vidiš kako se brzo okrene i kako dođe cica na kolica.. Obavezno podržati ovo
Ćuj doduka. Pa zar se magarac nije za isto to zalago prije 4 ili više godina? Ali mlati praznu slamu ovoj krezuboj sirotinji.
Yebo ih otpad, nek ga nose gore u Cakovec kod tromedje Hrvatska-Slovenija-Madjarska... svakako i jesu svi u EU..
Baš bilo čudno SDA se uzbuđuje zbog nuklearnog otpada na granici RSa. Jel to bilo uvlačenje? Napokon se i neprijatelj oglasio da im smeta nuklearni otpad.
dodiku da gste se dogovaralli u bih a manje putovali po zagrebu beogradu i ankari imali bi manje stresova ovako smo mozemo da placemo i mplimo dodiku vreme je vise da se dogovorite stavite mandat 4 godine ali samo jedan ptedsjednik bih pa rotirajte posle 4 godine i cemu je problem ovako nema koristi niko uozbiljite se dosta je stresova i cirkusapa bosna nike prostitutka dosta vas je vise6
DŽAFEROVIĆU I KOMŠIČU PREDLOŽITE NA KOZARI DA SE TO ODLAŽE. IMATE NAŠU PODRŠKU.
Da nije Dodik pokrenuo vitalni interes, u vezi pelješkog mosta, Hrvatska ne bi gradila most na Savi kod Gradiške, valjda vam je to jasno. Drugo, odlagalište će se graditi po najvišim europskim standardima, tako da nema šanse da je itko ugrožen. Nismo mi bosanci pa da sijemo smeće i otrov na svakom koraku.
Francuska ima 58 nuklearnih centrala i mnoštvo odlagališta nuklearnog otpada, pa joj to ne smeta turizmu, poljoprivredi ni građanima. Opet Srbi i srbalije huškaju protiv Hrvatske.
Dzevudin1, srbalijo nećemo tebe niti Muju pitati gdje ćemo graditi, a ja ne znam za pokatoličene serve, jer je Bosna kao i Dalmacija,Slavonija i Hrvatska, bila katolička zemlja. Srbi su došli sa Turcima, tako da se nisu katolici mogli pokaoliičavati. Samo su se bosanci poturčili a dio katolika prešao na pravoslavlje.
hocemo izjavu covica
A Zeljkooo paajkiii...
Ko bi Odojku ugodio taj se jos nije rodio. Pa sam si rekao da sve sto Hrvatska radi je od vitalnog znacaja za rs. I sta je sad, opet ti nepaše ;)