Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velikosrpski nacionalizam ce dovesti Srbiju da ce biti manja od makovog zrna. Crna ovca u Evropi!
Ovi Bosanci pravoslavne vjere otjerase Srbiju u provaliju vjecne varijante :) Bosna je kralj te regije, nije dzaba hiljadama godina spominjana pa cak i prije priznatih drzava.
Eno i neke lokacije na Marsu su zapikali 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj i Vucic ce ugasiti i entitet rs i drzavu Srbiju 🤣
Pa doduše i znaju stvarat svoje entitete i kofol države ubijajući narod, žene, djecu, silovanjem, genocidomi slično. To im je u krvi. Pogan.
Ovaj k'o vegeta. Političari sa nižeg nivoa vlasti nemaju ingerencije po pitanju međunarodne politike.
Dodo nikako da se probudi još sanja...
Realno,na kraju su Srpski narod uz svoje nacionalne lidere sve izgubili..!!A lideri puni ko brod..
Možda ali ti to nećeš dočekati da vidiš.
Prije da Ce završiti kao tz Sao krajina.
Neće Mile nikada. Ne opterećuj se sa time. Naravno ne petljaj se sa Kosovarima. Može te veoma skupo koštati u bliskoj budućnosti.
Kod vas je sve antisrpsko ,izgleda čitav svijet budale samo vi pametni.Bolji si bio dok si Ronhill prodavao.
Pa da znamo mi to sta vi hocete dole 😂isti scenario ko u bih napravit cete belaj nista vise vi ste problem balkana nekako vas treba sve stjerat u srbiju da bi ostale drzave dihale na miru
E Ovaj tukac je prolupo . Te opštne nikad nece biti ni dio Srbije . To je Kosovska Teritorija . To je već jasno i Vučiću..
Sta bi sa onom republikom srpskom u Hrvatskoj sto je bilo? Ne radja se Alija Izetbegovic vise. On je gujcu dao da bi vam udovoljio ali nije prepoznao ko ste vi. Kosovari nisu blesavi kao Alija.
Ode Alija - Rodi se Konaković, avlijanerski šalabajzer. Vidi šta uradi za jednu godinu uz pomoć lutalica iz KS.
Pencilin za ovakve su Albanci 😀
Akobogda, a'l dabogda. Ovo je jedna od onih njegovih šupljih u nizu ...
Haha..Zajednica opština sa većinskim Srpskim stanovništvom..Znači ljudi vi niste normalni.Ogradjuete se u tor..Kosovo je postalo Albansko jer ste se medjusobno trli niste se rađali.. A i kada su Srbi išli u boj na Kosovu nisu ni znali gdje je Kosovo, Znači vi ćete u Čikagu tražiti zajednicu srpskih opština..Suludo
Da je bogdom uzeo onu knjigu sto je u proagandne svrhe spalise u Svedskoj pa preveo na Srbski posto Srbski ceo svet razume pa da i Dodik razumije sto bi procito . Da jednom dode tobe i konacno stane na zemlju na dvije noge pa da i on Dodik konacno postane covjek na svom mjestu sto se kaze.
😅😅😅😂🤣 Pravoslavac sam, ali . ebite se više, eto vam velika Srbija sve manja i manja, pa budalo nema ni jedne države na svijetu gdje samo jedan narod živi u njoj, šta vi srbe skupljate u neke vaše torove, koga pitate, ako neko glasa za vas to je za, standard i život, a ne bolesne ideologije svi srbi u jednoj državi,živimo oduvjek sa drugim religijama, a vaše ispiranje mozgova za neuke je, samo da biste na vlasti bili i pljačkali te iste srbe, mrš
Nije valjda da krećeš u osvajanje