Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzmeš pušku i onu uniformu što si najavio i daš lični doprinos kud će bolje od toga
Pa uzmi pusku i idi ratuj. Ili ces opet svercovati cigarama i us lobodno vrijeme glumiti vojnog policajca na aerodromu. Takvi k'o ti nisu nikad ratovali, ali zato su uvijek druge gurali u rat.
pa idi ti zaustavi ih pa reci nam kako si prosao kako je bilo :D
Eto i to regulis i posalji rezervni sastav milicije na republiku Kosovo
Veliki patriota, odes na Kosovo pa pametujes, jok ti preko medija nesto ovo ono, pa vidi li ovaj narod da si ti jedan defos koji samo pare uzima. Ako ti je stalo do naroda idi tamo !
Nek si im ti rekao Dodo! Sad pojedi jedan cvarak in popi jednu, da se ne zagrcnes!
Kosovo i Albanija mogu da mobilišu 2.5 puta više vojnika od srbije.Albanci su naoružani do zuba Amerićkim naoružanjem i obućeni po NATO standardima i sa velikom motivacijom za odbranu svog životnog prostora.Prosjek starosti Albanaca je 25 godina a kod srba 43 godine.
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 43 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
A sta je sa uhapsenim Bosnjacima i Albancima? Jel i njima prijeti progon? Kriminalci nemaju ni vjeru ni nacionalnost. ROSU, samo udri, ne staj!
Svaka cast Albancima. Ovo je nama primjer kako se rjesava drzava, a ne da tefericimo sa cetnicima koji nam blokiraju svaki napredak. Doci ce i nasih pet minuta, samo jos malo, dok krmetnjak dno dotakne.
Ovi Kosovari prave drzavu sprovode zakone bez obzira sta mislili drugi. KFOR im je odobrio ovu akciju prekidanja organizovanog kriminala a Dacic i Vucic mogu samo da masu usima.
@klix Molim vas i preklinjem prestanite da nas obavjestavate sta ovaj covjek misli. Naletosum!
albanci uce od dodika kako se uznemiruje narod..
Neka ide Baja ide da im pomogne. Ionako on je velika Srbenda
Vrijeme da nisi ti Igor-Prointer kad pokazujes toliku solidarnost. Treba sada proci na tenderu u Kosovskoj Mitrovici jer ROSU razbija racunare i IT opremu. Ti ces to srbima po klizanoj cjeni sa svojim tatkom, po uzoru na pepeljre (1300km komad) i kante za smece (1800km komad) u zgradi vlade sa kumom Stankovicem. Nego ti tatka,kuma tj kumove obuci i predvodi u kosovskom boju, ali prvo blagoslov od Irineja i Grigorija.
šalji Igora šta čekaš! Igor neka povede Lukaca i Srbsku Cast, a onom Stojkovicu iz Nisa je bas blizu da skokne sa ovim junacima da razbucaju taj ROSU. Samo ne znam ima li Lukac jos krvi, dao je 7 litara pa ko zna s koliko jos raspolaze?
Kako brane svoje kriminalce, umjesto da ih zajedno hapse. Očita su prljava posla i džaba se sada žale.
Idi ti tamo pa netolerisi! E jesam izmislio dobar glagol. Jelde?
Kod glagola u negaciji "ne" se pise odvojeno 😁