Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mile sad samo vici, heljp trump heljp
Cuj mjesanje u izbore, a i njemu, ne samo on, nego cijela porodica krade od drzave?
Cuj kupio stan od 200 m2 u centru Beca? Pa to kosta bar par miliona eura. Cuj i on ko fol bio bogat prije rata? Sto laze kao pseto. Nije imao za gaca prije rata.
Krme mislilo da ga neko kao treba upozoriti da bi mu dao sankcije. Cuj konja: "Niko me nije upozorio"😂😂😂. Pa zakon je jasan. Debil mislio da ce mu neko reci: " Nemoj vise da krades. Sto si maznuo, maznuo si. Budi od sada fin."😂
Mile, Jao Pao. Vise tebi noge, Pedro! Biće veselja kada nalegneš Govedarici na rudu!
mali balkanac mislio da može pljuvati ameriku
Pa kolika mu je glava ni naocare ne moze na nju staviti kako treba.
Ovo Miletu paše. Dodatna propaganda, reklama i još jedan od načina zatuppjivanja naroda koji će se još više napalit i glasat za Mileta. Nikoli ne treba Amerika, ima milione ima BIH ima Srbija ima Rusija.
"ta cemo sad? Ide Mile lajkovackom prugom sa Nikolom drugom... Dje su pare bando hahhahahahaha
Šta te briga imaš Rusiju iz sebe, i Putina.
Jebe Cormack i ne vadi. Hahahahaha
MILOKRADE IDI IZ PLITIKE NA VRIJEME OVI AMERI TE RASTURISE
coksa1>>> iz politike može da ide - pravo u zatvor. Zato potrošiti sav srpski narod u RS i rs, kako bi on i njegovih 40 hajduka opstali!
Ono kad platiš 30 miliona lobistima u SAD !! Rezultati su evidentni.....
HAHAHAHA
A gdje onaj tvoj čovjek u američkoj administraciji, što će ti skinuti sankcije i pogurati referendum !? Jel to - to ??😂😂😂😂
@SilenceDoogood kako gdje pa tu je puca im sankcije u lice hahahaha
Svinjče opet rokće.
srpski coban opet daje sizofrene izjave: neki dan obećaje da ce Trump, u drugom mandatu, za koji valjda samo mile zna da će ga biti, priznati republiku genocidnu. Sad opet administracija tog istog Trumpa stavlja nikolicu na crnu listu. Vjerodostojno, srpski :)))