Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorica 💦
Zamisli kakvo govno moras bit da pored muke u palestini, izraelu i ukrajini neko mora mislit na tebe da ove prostore ne doceka isti scenario. FUJ
Za svaku boljku imaju covjeka, moj dodo... i samo o tome misli po cijeli dan. Moze Nubiru se pojaviti, opet ce imati nekog ko te prati u stopu...
Čekaj, Jesu to ove sankcije zbog kojih trojkaškotrojanski nametnici neće sa SDA? Kako sam njim hoće? Baš zanimljivo...
Mislis duduče ako je napaceni svijet u sumskoj slijep da su i drugi slijepi i da mozes prikrit lopovluk desavanjima i belajima drugdje po svijetu.. Ee moj duduce, narod ce progledat, kad tad..
Ti si njima baška 🙂😃😂🤣🙂😂😃🙂😂🤣
Ne sekiraj se ti za ameriku tu je pravda koliko toliko dostupna a u rs nema ni P od pravde
Zato što loviš u mutnom!!!
Zapitaj se , kad si im ti u prvom planu mimo ratova koje vode mozes mislit koliko ste zasrali.
To zna nase tuzilastvo i Sipe i Pipe i svi koji sprovode Zakon BiH! Ne znam sta cekaju sa ovom bakirovom i ostalim politicarima koji rade nista drugo nego kao djeca dodika! Za buraniju postoji i izmisljen zakon i pravila a za elitu Brani se sa slobode godinama! Kad ce BiH postat Drzava!?
Joj baja kako toneš. Ode porodica niz basamake
nešto se zabrinuo kosać
Petar Kocic je napisao Jazavac pred sudom,..... Dodo pise novu knjigu Medjed na sudu.
Mašinerija je to Dodik imaju oni ljude za svaki dio svijeta kojima je samo to posao nije kao kod nas da se jedan čovjek ( nevažno da li je Bakir Dodik Dragan ili Vučić ) moraju pitati za sve. Timovi imaju zaduženja i rade svako svoj posao neko se brine za Ukrajinu neko za Izrael neko za Somaliju a očigledno neko i za tvoju porodicu.
Pantljičara iz njega viri
Pametan bi razumio.