Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto prozva Nestro petrol. Namazan je ovaj Dodik pravo.
Mene zanima samo jedna stvar. Kako ovaj Dodik ide kod zubara. Lik ne otvara usta ni kad prica. Ko da mu je neko usne zahefto.
@NoridOpetUdara hahahahaha dobro si udri bagru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile, vadi one puške, zašto si ih kupovao?
laj laj molorade..pas koji laje ne ujeda, a vala ne mozes osjetiti vise ni strah covjeka na kojeg lajes da bi ga ujeo..prosvirao si ti svoje samo laj
Narode budi se i idemo jebawt mame ovim politicarima sto se kurccee preko nasih para. Dodik mora pasti💪💪💪💪💪💪💪
bjesnilo ga obuzelo, treba ovo vakcinisati.
ORO JA NJIVU!!
eto vam genocidaši kunete se u njega, glasate za njega iz nekog prkosa, a zbog vašeg prkosa on uzima pare VAŠE I NAŠE PARE, I TUŠI DUHAN I OPET PARE UZIMA. ON IZ VAŠEG DJEPA UZIMA I SEEBI SIPA GORIVO a ne iz svog. isto je to tako i kod nas vamo zavrcu nas nacionalizmom mi se lozimo i dajemo jm glasove. to sto nemamo da jedemo nikome nista. uzivajte sa njim ebo vas on ko i nas ovi nasi. zivjeli.
Pa mater im, prije 10 godina barel nafte bio 140 dolara, a danas 75. A cijena prije 10 godina ista kao i sada. Kako nas svi muntaju, i vlada i uvoznici, distributeri.....Otimaju, a mi mutavi ebiga.
Jel to taj BAJA???
Najgore je što će se u RS fakat umiriti kad im je ovako priprijetio. Plaćaće Srbin i 10 KM po litru i jesti korijenje, ali nikad neće protiv svojih vođa.
O doticnom se moze svasta reci, ali tesko da je ljigavac poput lidera SDA i SBB-a koji su kao zabrinuti zbog povecanja cijena goriva nakon sto su sami tome doprinijeli povecanjem akciza :)
TAKO JE! Ne mora se voziti auto od 20 000 i onda plakati kako je gorivo skupo.
A tebi nije jasno da će ti biti skuplji i hljeb i mlijeko i paradajz i sve drugo?
@StaraGarda A kako Vama nije jasno da se cijena ne može značajno spustiti, u odnosu na maržu regiona i EU. Veliki igraju ovu igru, a na nama je da se koprcamo koliko možemo, dok gori.
Samo oštro Baja, a vi iz 23% atmaaa!!!
E eto vam narode, znaci kad si gladan umri a ako sta zucnes pripremi bubrege za pendreka, jasna poruka impreijalistickih produzenih ruku u vidu Dode, El Bake, itd
Kamo sreće da je Bake ko i Dodik, davno bi vas jugoslavene izbacili napolje iz Sarajeva.
Cijena od 2 KM je previsoka, jer ista znaci da od litre goriva uvoznik i distributer zaradi marku i drzava marku. Nigdje na svijetu drzava ne uzima sebi 100% na cijenu goriva. Ali eto gradjani ce i to tolerisati ali 2.35 .. pa cekaj malo. A sto se ovog vola tice, sve da je i u pravu, a nije, ovakvim izjavama samo stvara dodatni revolt kod ljudi.
Po ovpm pitanju podrzavam Dodika. Kako je rulja 30god je*ala ono malo normalnih svojom neodgovornosču, prodajom glasa za 50KM, primitivizmom,, tako ce sada ta ista rulja da trpi. Ima sad da trpite majku vam zatucanu je*em. Dodo, tuci to sve po tim gumenim glavama. Cuj ustali zbog cijene benzina a oni 30 god. biraju parazite koji im sve popljackase, rasprodase i zaduzise.
RESPECT
@herz NA COMENTARU
Svaki bi mu bik pozavidio na glavusi i vratu