Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gladna i nepismena stoka.
Ako je ovih Srba 30-tak stradalo u tzv. Jasenovcu, ja ruku siječem. Ovako fanatičan, mrzovoljan vijekovima, terorizmu priklonjen, ostrašćen i izbezumljen narod ne postoji ni na Bliskom Istoku.
STOP SRBIMA - zabrana Srbima da odgovaraju i reaguju na ovaj komentar - STOP SRBIMA, STOP SRBIFIKACIJI, STOP NACIZMU SRPSKOME!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klix nije izdržao, govedo je opet na svom mjestu
Tebi netreba stolica nego lezaljka za ludzake sa dobrim kajsima i zastita za zube Takav onda mozes u UN
Sugava je ovo drzava bez zakona vjerski fanatika,koji prije rata nisu ulazili u crkve,đamije itd. Sad glume skrusene duse i huskaju ovi jad siromasni da se kolju trebaju sve tri strane srusit svoje vlasti, bice ljepse puno
Pa hajde vise, simbolicnih zakona i prepucavanja je dosta. Ucinite prvi potez, da vidimo kako ce te se proslaviti kratkorocno...
Hehehehe kako za lije narod, nema para za invalidnine kamoli za rat proći ćeš ti ko Čaušesku
Hehehehe kako za lije narod, nema para za invalidnine kamoli za rat proći ćeš ti ko Čaušesku
Ma j.btega tamo kome je on interesantan,,njegovo je dokucalo....
Neka nas zaj....a zna se ko im je dao državu u državi.
Ko dirO??
Ovo je izjavio Visoki predstavnik za Federaciju BiH-Bošnjake 16.1.2023.gofine "Schmidt: 9. januar 2024. godine se u tom okviru i na taj način neće dogoditi".. Frc...
Kad će jazavac u zatvor?
Ma ti ćeš cio krevet dobit al u zatvoru 😂😂😂😂😂ako budes imao srece. Ja ne kontam tko ovu ublehu uopce dozivljava da je za nesto sposoban osim lagat i pljackat vlastiti narod.
Osjeti se nerviza u govoru. Podocnjaci mu ogromni treba grudnjak za njih. Ramo mu za petama stalno se okrece ko da mu se pricinjava. Niko mu nije dosao osim par senilni srpskih penzionera koji su dosli da se najedu i napiju. U jebenoj si situaciji Mile. Vadi se ili odnjeo vrag salu.
Izvadite vise iz CIA ladice sve aferime Dodika i ostalih politicara i tajkuna da javnost ima sav uvid
evo dam ti i ja jednu stolicu za to tvoje cudoviste, trebace vam da mozete pojesti nesto
Ruski oficiri pretukli plaćenike iz Srbije jer su odbili poslušati zapovijed IDi pomozi braći , zuku vas MILEEEEE