Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i tebe Mile izabrali su Bosnjaci i plus krađa glasova
mile se dere sa traktora. ko ga jbe
Stabilnost u BiH se može ostvariti jedino ukidanjem svih efekata i tvorevina nastalih na agresiji, genocidu, mučenjima, prisilnim zatvaranjima, silovanjima i protjerivanjem. Prihvatanje izbornog zakona kako to Čović misli bilo bi samo prihvatanje nastavka agresije i dalje davanje ustupaka na štetu civilizacijskih tekovina i na štetu građana BiH. Dakle odjebite fašisti i nacisti od BiH.
Kažu nikad tog zakona neće dobiti. Svi u kafanama tvrde kako bi usvajanje tog zakona bio početak kraja Čovića i ekipe. Svi ozbiljniji komentatori tvrde kako će dati sve, sve od sebe ispod stola da se takav zakon nikad ne donese...ostalo je priča za javnost...
ima kakvih srpskih svetinja po evropi americi aziji sve neke srpske svetinje u ne srspkim zemljama.. isto kad bi sad neki rimljani proglasili svetinjama svojim nesto po zemljama koje su osvajali u to vrijeme... il ne znam turci.. grci.. I ostale kolonijalne sile.. britanci proglase svetinjama kojekakve zajebancije po svijetu.. britanske svetinje francuske svetinje.. imal cijih svetinja po srbiji il je to tamo svakako srpsko...
Nacin za mir i stabilnost je daljnja podjela a jbt Ccc
Daj, bar tri dana ne pišite o Dodiku, samo mu rep dižete. To ga hrani. Čovjek mlati isto 10 goduna a vi ne kontate. Boli njega za RS, on je bolestan čovjek i voli samo sebe.
Dodo, neče da moze....
Ne mozeeeeeeeeeee izmjena, Hocete ludacku dejtonsku kosulju? Eto vam je.
... ma nećete vala dok ima i jedan živ od nas normalnih ...
Mile je dosao na scenu nudeci mir i prosperitet.Mile zvani mirotvorac
Neće kršćanofobi dat da se mijenja. To bi inače bio napredak ali oni će radije radit kršćaenofobno pa protiv toga.
@mpotocnj - eto - jel ti sad lakse?
Tako je jedan covjek jedan glas kao svagdje
Polako i sigurno dolazi vrijeme za podjelu ove nakaradne tvorevine. Dolinom Bosne i Neretve bit će granica između istoka i zapada.
@gooUser1578599645 bili i turci vijekovima, a Bosna ostade...Prezivjece i g0vna kao sto si ti.
Ovo sve što IMAŠ DANAS trebaš zahvaliti Aliji I.! Da si pametan SPOMENIK bi mu PODIGAO ! Ili sačekaj malo, pa o jednom trošku podigni i onom mu sinu Bakiru !!!
Naravno ,izmjena izbornog zakona, ali ne kao sto vi hocetw fasisticke nego saml evropski..zahebi sinko tu suplju
@fbUser1559972844 ja se lijepo ponasam, vidim vi ste protiv evropskih demokratskih zakona, a te prezvakane floskule o talibanima su bezveze prica.
"...jedini pravi nacin da se u BiH osiguraju mir i stabilnost,jeste povratak bosanstvu,nacionalnosti nasih djedova i pradjedova.To znaci da smo u Bosni svi samo Bosanci ili Bosnaci svejedno.U prelaznom periodu od dvadesetak godina,vodilo bi se racuna o vjerskoj zastupljenosti drzavnih funkcionera i zastupnika,a nakon toga roka odreci se i toga uvjeta.Sve drugo je na tankim nogama..."
@jo 92 U pravu si drug, ali se sa komsijama i susjedima nemozes dogovoriti ni o cemu, a kamoli da ih zoves Bosancima. Ne kontaju da im je Sarajevo blize i od BG i od ZG. Skontace nekad, je*aji ga
mile,kome ti bacaš prašinu u oči.ti i Čović ništa ne znate nego krasti i zavejavati narod nacionalizmom koji ni u jednoj državi ne postoji.pa vi ste stvarno bolesni.super vam ide da kradete bogu dane.A ti Bakire ako to dozvoliš ...nadam se da si dovoljno mudar i pametan i da nećeš.