Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemate vi ništa sa njima vi ste Bosanski pravoslavci i vaša država je Bosna!
@xXSinBosneXx, nije ni tvoja a kamo li njihova. Imaju oni svoju RS i tamo su svoj na svome,nista im ne mozete,mozete samo naprdjivati u prazno. Naravno oni su u okviru Bosne,i toliko je i njihova drzava.
Mlati u prazno zato je u Tursku pozvat samo gospodin Bakir
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pa nisi ni ti vodio Izetbegovica kad si isao u Rusiju da lobiras za svoje ciljeve, a smeta ti sto covjek ide da dogovori nesto sto je dobro za vas i za nas? Ne branim Bakira, ali uradio je nesto dobro, napokon.
@DrynskiSorabKingdom Drinski, gledam te na Klixu vec godinama, samo da ti kazem da meni bezveze repliciras. Ne citam tvoje komentare ima vec 2 godine, samo automatski minus dajem. Da znas da ne trosis vrijeme.
hahaha, neka si mu reko u lice, i njegovi mu se smiju nebulozama, posebno Mile Dodik ,trenutno 4.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
dodo ti nikad neces predstavljat jednu drzavu,fafaj ga debilko
Iako joj se vidi samo pola GloOOOve i dalje je rasna kobila
Više ti vjeruj svom Bakiru, nego Aleksandru.
Ronhille s podignutom kragnom ; kompletna ist.Hercegovina ( cca 20 % šumske republjik) sablasno prazna , sa porušenim kućama , pokojim starcem i putevima od pre jednog veka . Sva omladina pobegla na mrski zapad , pa se crveni kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i braća. Eto to ste ostavili svojoj deci u amenet...
Niko te nije ni zvao ni pitao da li imaš poverenje u nekoga ili nemaš . Jednostavno si prošlost...
Iako cijenim Dodika, Izetbegovice ne podnosim, a pritome nisam srbin, moram reci da ovaj put Dodik nije u pravu. Mislim da je postignut optimalan kompromis i trebao je biti pozdravljen i od predsjednika RS-a.
Cim cijenis dodika mora da si isti ko i on hahahha
Tzv rs ne postoji, niti je kad postojala na području Republike Bosne i Hercegovine. Ti si bosanski vlah i ima da se ponašaš kao ta manjina što i jesi, zato ne laprdaj o izmišljenom entitetu.
Tzv rs ne postoji, niti je kad postojala na području Republike Bosne i Hercegovine. Ti si bosanski vlah i ima da se ponašaš kao ta manjina što i jesi, zato ne laprdaj o izmišljenom entitetu.
Vidi medvjeda
kakva glavurda
http://m.novi.ba/clanak/179979/zabranjeni-intervju-milorada-dodika
Divi krmka 😂😂😂
Objesio se nešto vrijeme ko Bullmastif kad pređe 10 godina. Šta hoće ljakse iz Laktaša da kaže da Vučić u Istanbulu lobira kod Erdogana i Bokira za odcepljenje hahahaha*
Jbt, ovo je bas tuzno, imas vise povjerenja u drugu drzavu nego u sopstvenu i u sopstvene sunarodnjake? Ne kazem da Srbi snose svu krivicu, naravno krivi smo i mi sto se ponasamo kako ponasamo, takes two to tango, ali bas tuzno kad citavu sliku pogledas u cjelosti.
Ko mi?
Tako su i srbi iz Knina imali povjerenje u Miloševića prije nego ih je Oluja odpuhala.