Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje si nesrećo dugo te nije bilo jednu 15 minuta
Mile je najjaci politicar u BiH...sta kaze neki dan..jel ko zna ovdje sta smo mi to dobili od EU...🤣 a Dinu i Nikšica posla po čevape kod Slatera 🤣
Kao i do sada, uvijek zateže ručnu...
Zahladjivanje odnosa sa trojkom na pomolu. Slijedi smjena vlasti na drzavnom nivou… Dodik ce ponovo stati sa SDA i to je to!
Čojk pročito moj komentar od juĉe, i danas odmah reagovao..
Ovaj više lupa ko Maksim po diviziji. Sad grakće kiša je, sad ga žulja cipela. Ma idi sa svojom šupljom pod šator da impresioniraš pijane i krezave.
A Šmit mu gostuje na RTRS
omiljeni stand up komicar is PC
Vlast poslom i zaposljavanjem 28 godina nije u stanju ni propale komuniste da sustigne.
Samo probosanski blok koalicija sa SDS DF SDA i izbaciti terorističku SNSD iz vlasti a ako se hdz bude koprcao i njega izbaciti kao što je to već jednom SDA uradila. Tada smo imali najbolje ministre iz reda srpskog naroda Mektića i Šaroviča. A trojka sad postavlja one što dižu tri prsta i provociraju.
Ova ba-jina priča , ali i sve ostalo što se dešava pa i vlada u hnk , miriše mi na povratak sda , a otpis dvojke ,.(nip i ns ) ,...😜
Trojka ce pristati na izbacivanje stranih sudija i eto ti kraja bosne
Bome će se načekat na taj kraj. Bolje rečeno neće ga ni dočekati. Svi su na BiH uzjahali, i kurta i murta, i svi prođoše al BiH osta.
Ali, logično, predstavnici 'trojke' ne žele da se odreknu onih koji su ih postavili i onih koji ih održavaju na vlasti. Oni u stranim mentorima vide garanciju za svoje političko preživljavanje", zaključio je.
Izgleda mi da je ovaj covjek jedina inteligencija u BiH.Svi ostali su gomila smeca i nesposobnjakovica.I pored toga sto su svi proti njega on se pita i odlucuje o svemu a plus toga uspjesno i krade.
E moj Milorade, jedino sto cijeli svijet sigurno zna jeste DA SI TI PUKAO, znaci odmah odgovor na tvoje pitanje Ko je lud ovdje. Dalje, NIKO, ali bas NIKO te ne uzima zaozbiljno, cak ti se tvoji smiju u lice. Nego polako pakuj kofere Baja, stigao si na zadnju stanicu. Nema Vise, gotovoooo