Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuo sam da ovaj Denis Sulic jede krmetinu brze nego Srbi.
@RamboGrckiBogNeretve Tamani čvarke ko smoki.
Pa šta jbt, to svinjetina sad neki lakmus test za bošnjaštvo? Vjerovao ili ne, ima Bošnjaka koji nisu religiozni i ne trebaju se pravdati nikome da li jedu svinjetinu i piju alkohol.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjaci su birali i Srbe i Hrvate, Hrvati su birali Srbe, Srbi su birali Hrvate,a sada Srbi biraju i Bošnjake. Zaključak je da polako postajemo "GRAĐANSKA DRŽAVA".
Krme s maskom Bošnjaka.
"NAŠ prijedlog je jasan i on će biti PREDLOŽEN NSRS. Denis Šulić će BITI IZABRAN za potpredsjednika i to ništa nije sporno"--REČE DODIK I "OSTA ŽIV", diktatura na djelu, hahahhaa
Da podsjetim da srbi vec 14 godina birajutkz rvatske i Bosnjacke predstavnike, ali kad se treba lajat o Komsicu i to samo zato sto se on ponasa ljudski. Ne kao fasista, sta dodiku i covicu neodgovara. Zasto fasisticka HR tu suti, malo pa malo udera po Bosnjama
Otac mu Esad ( rom) , a mama Mirjana , i svi su clanovi SNSD. Ni "B" od bosnjaka.
Mogu staviti i Brenu. Muslimanski korijeni, a sve ostalo srpsko. Sitnije cile mile, sitnije, pokaži mi najbitnije(ku.). Take srbi treaju.
Sjecam se ovog iz emisije zabranjeni forum ako se ne varam gsje je prica bila o pravima studenata. Fasciniralo me je koliko studenti mogu biti upetljani u politiku i koliko se samo provode te stran8ačke priče medju mladima koje ih nazalost i truju.
Bakire hebo te tvoj drug Dodik. Čuvaš mu leđa stoko bezobrazna čim mu zaškripi. I nemoj više lagati ovaj narod. U stvari to ti je posljednji odabir u politici. Narod nije travu paso,ako je ovce čuvao.
De ne Przajte Dodika. Da nije njega ne bi BiH napredovala. Puste ga na miru. Zahvaljujuci njemu svima ce nam biti bolje. NATO BATO
Polahko dodo,potpresjednik će biti onaj koga Bakir odredi,zar se nisi uvjerio da bude sve kako Bake odluči
Nema veze ko vlada u Laktaškom vilajetu, bitno je samo da se dalje zadužuju kreditima iz Federacije. Već sada su k nozi. Da ne prihvatiše NATO-program, ne bi dobili novu tranšu.
ma ne moze sa sejdom niko
Ovaj jos ljepsi od Zeljke, Ivanica i njega krmka ...
Ovaj Duduk više ne znam kud goni, fakat lik pogubio lončiće.
Tog Bratića smjenjuju jer "kao pripadnik SDA provodi politiku protiv interesa Republike Srpske". I to iste one SDA sa kojom ta stranka koja ga smjenjuje (SNSD) pravi vlast na nivou države. Pa koje je to palamuđenje i pravljenje naroda budalom?!
@analiticar2019 O čemu ti??