Komentari (462)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacista nešto priča o nacistima.
Cuj ja sam Bosnjak i meni je drago sto imamo svinjoglavog hahahaha, pa ovi vlaxi sami sebe zaebu s ovim profilima, i ja sam Jevrej, ali mi je iznimno bio drag Hitler!
@mirce shibbe
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nisam vidio u njemackoj vojsci ikone na vozilima i koliko vidim oni se stide i osudjuju ko god pomene hitlera i svastiku crta a to bi kod vas bio narodni heroj. Bolesni ste!
U kafez sa medjedom.
prošlo je vaše četništvo više..jesam Musliman jesam Bošnjak...međedi u šumu,brzooo..
govedo
zovi sve te tvoje krkane da se sele kod tebe sta ce u njemackoj kad ima posla u rusiji
Sad mile Partizan ne voli Nijemce Dje si ba Valtere ne prepoznasmo te 😬😂😂
Džukeli je preostalo samo da laje
Genocidni pravoslavni MONSTRUM
Prolupo Ovome treba stravu salit
A kad se zrtvama genocida pali alarm zbog naoruzavanja Srbije, inih vjezbi i pratecih Vulinovih izjava, to je onda “protiv pomirenja” “ne doprinosi miru u regiji” “kome smeta jaka Srbija?” i slicni debilni licemjerni njanjanjanja argumenti. Marhs bre
Dok je Njemačka bila nacistička vodio ju je političar kao što si ti sada, ali su se sadašnji nijemci od takve Politiker već davno ogradili i oni idu naprijed a ti vodiš politiku koju su oni imali prije.
Moj mile zar čeetnici ne udrise po komunjarama sa nacistima ili historija jos jednom laze protiv vas
Pa bas su Milan Nedic, Ljotic i drugi fino saradjivali sa nacistima, ne vidim kakve negativne emocije ima srpski narod zbog njemacke vojske u WW2. Mislim na onaj dio naroda koji danas vise slavi cetnicki nego partizanski pokret
ja vec odkad su komentari poceli govorim ako ti se njemacka nesvidja samo idi nema granica bio turcin ili srb ili bilo sta samo idi nema granica vise
Konjino jedna gdje ti rade ti srbi nego u federaciji...obezbjedi ljudima posao,a ne seri vise..Smetaju ti Nijemci,a normalni ljudi odose u Njemacku...Zapitaj se da li si GLUP???
Lik traži guzici čepa.