Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd cekamo i taj dan...laprdas previse a nista ne radis...
Masta je besplatna tesko je samo kad se vratis u stvarnost.
dino skim udje u vlast ti rece dodik se promjenio
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Klosaru dosao si na Nato tenkovima na njima ces i otic
Ameri su ga i postavili i on je njihov sticenik. Sto sad oni imaju od toga sto on stvara od tog nesretnog entiteta kopiju Pridnestrovlja,e to je pitanje?Rusko-srpski plan je ako se eventualno popravi situacija na ratistu u Ukrajini,odcijepiti tkz.rs i u taj dio BiH instalirati ruske balisticke projektile.Ako bi uspjeli u tome,onda pada nazad u rusko krilo citava jugoistocna evropa.Milorad je ruski igrac pod americkim patronatom,e a to je cudno.
Jeble vam crvene linije vise máter..
Šra, si dosada ostvario što si obećao, ništa.... Samo palamudiš i narodu bacaš prašinu, evo kao lafo se imati, ovo hoćeš ovo nećeš, a sve moraš da radiš kako to naredne stranci, pratite
Kaze top komentar Hajd cekamo i taj dan,samo laprdas itd.... A sta cemo to mi uraditi i ako se desi???Frajer radi sta hoce vec odavno.EU i Amerika su trebali ostro postupiti jos prije par godina,ali namjerno su ga pustili.On je korak po korak doveo zemlju u neodrzivo stanje i svijet ce na kraju reci,ne ide to brate,razidjite se ko ljudi i sviju cemo vas pomoci.Polako nestaje ideja Bosne za koju su ginuli najbolji njeni sinovi.Volio bih da nije tako,ali cekajmo svi i nadajmo se.
dodik samo laže i baca prašinu u oči, bez fondova evropske unije rs je propala kao crna zemlja, šaka jada puna zločinaca, boje se ko malo djete na tuti. nisu nama trebali ni amerika ni evropska unija da vas slomijemo 1995 i opet ćemo
Zamolio bih kada se piše, govori da to ide ovak Država Bosna i Hercegovina Entitet Federacija Entitet RS I sve će se samo od sebe reči i ako slučajno Dodik dodje Englezima 300 miliona £ neka mu to uzmu od guze, a nikako od državne imovine Države Bosne i Hercegovine, jer nije država takvo što potpisala
Milojkooo..breee , ojjjjj....Mileee..! Previše si otišao u čaćkanju mečkeee...Najjača Nato flota koja je ikada bila ovdje upravo uplovljava u Jadran....Razmisli (ako imaš mozga u toj tintari) s kim se goonjaššš..., bree..?
OČAJ JE ZAJEBANO STANJE,JAKO TEŠKO JE KONTROLISATI DA PONAŠANJE NE POSTANE SULUDO
Moguće da ga na ovu galamu tjera spoznaja da ništa nisu postigli entitetima i kantonima na secesiji i da ih želja da se odvoje samo vrti u krug. Dobio napismeno da entiteti nemaju pravo na državnu imovinu dok im država ne ustupi pravo na korištenje. A ovamo priča da je entitet država. Svijest da je entitet samo varka da može nešto dijeliti i odvajati. Trideset godina se pokušava i ništa. Bosna i dalje u svojim granicama i članica UN-a sa cijelom svojom površinom.
sa bakirom se ne moze sa dodikom moze može i sa covicem tako veli trojka još im glasove dadosmo
Kako ces nesto prepisati kada jedva da poznajes svoj jezik, koji ne govoris ispravno. A kamoli engleski. Pod boljim zivotom za ostanovnike sumske, vjerovatno misli samo na svoju familiju i familje njegovih poslusnika. Svi ostali mogu slobodno na "mrski" zapad, ne dao bog u rusijicu, gdje zapravo leze pare.
ja kazem crkva nece bit srusena
Po indicijama drugih Milorad Dodik je mafijas #1 u BIH.
Pas koji laje ne ujeda. Samo laj keru.
rs vs usa, pravi derbi.