Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix svrsava na dodicka
Sad si na vjetrometini ahaha jesu te stranci zahebali ukrali pobjedu Ivanicu da tebe shebu kad pocnes prditi protiv drzave.Ucerase ti a da nisi ni svjestan, meta ti je na celu od jucerrasnjeg polaganja zakletve BiH!:)))
vidjeces, plakaces, naricaces, leci ces na rudu glupane ahahsha jesu te milokrade na cunu natakli ahahahahaha
@lale gator Neće li kome pasti napamet da puca?!
shvati da si samo 1/3 i da mozes zeljeti puno toga...
Klix je radio promociju Dodika godinama i sada radi.
Pa ovdje nije rekao ništa čudno jer obavještajni rad AID-a je ukompriran u rad OSA-e što se najbolje pokazalo na djelima ratnih zločina koja je počinila ABiH gdje je izvršeno prikrivanje materijalno tehničkih dokaza i "iskrivljavanje činjenica".
Neviđoh komentara koji negira argumentovano sve što Dodik reče. Smo mržnja i pogrdne riječi u pravcu ličnog animoziteta jr istina boli. Nije bitno dali Dodik stinu govori, nitn je da je on Srbin i treba ga mrziti. Da nije to ... jah...
Treba ga jebat da se razmnozava.....
Mile mozea prditi opet za sve to treba sloziti se bosnjacka strana ja bi sada pustio njega neka se bori za rs bih sta god ..a potkopavao ga sa svih strana plus udruzio se sa svim njegovom neprijateljima sds itd..
očigledna vatikansko-mudzahedinska zavjera protiv srpske nejaci. Zato nemaju hljeba da jedu, zbog OSA-e :)))))
Predložiti zakon i usvojiti zakon nisu jedno te isto!!!! Tako da, predlaži. Vlahahahahahahahahaa
Milorad pored ovih naših neukih uhljeba može šta voli, ali na sreću funkcija visokog predstavnika je zagarantovana dejtonskim sporazumom, stranci tu neće popustiti i Mile ga može samo češkati po jajcima.
Mile, biti predsjedavajuci ne znaci biti predsjednik! nisi sam niti ti mozes u tom svojstvu puno uraditi.
Krmak samo rovi... uchero materi.
Ovaj vepar nikako da skonta da ima drzava BiH iznad njega i njena vlast iznad njegove prcije koju uporno forsira
Astra Borovo tjera radnike da rade u nehumanim uslovima,gofna fasisticka
Tako je Baja taspuštaj špije !