Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca dodikova pa ovo nije pravno uredjena drzava...inace bi on kao i mnogi odavno u zatvorima bili...uz oduzete im kriminalom stecene imovine...
Tzv. Rs je nastala na zlu, genocidu, silovanjima, mučenjima, ubijanjima i maltretiranju građana BiH. I nakon toga zločinačko rukovodstvo te tvorevina onemogućava državu u oporavku i normalnom funkcionisanju. Ta tvorevina nastala kao PLAN Srbije i njenih pomagača mora nestati kako god na miran način ili ratom. Zločinci poput Dodika ne mogu naći riječi da opravdaju postojanje takve zločinačke tvorevine. Incko i međunarodni faktor će neutralisati kako god ovo zlo!!
Misliš, Dodiće, na majorizaciju i sve veći teror koji nad večinom pokušavaju da čine HDZ i SNSD fašisti?
Mile je bitan samo u svom plemenu primitivnih posrbica.
Nije ni vlah Garašanin poštovao volju izvornih Bošnjaka pravoslavaca već im je yebavao babe gdje je stigao i prisilio u srbizam.
Vec 30 Godina cekam da se preduslovi ispune za promjene, sad pocinje biti "zabavno" svim politicarima i nacionalnim spasiteljima. Srbija ce slijediti put Hrvatske i pogled na bosnjacke katolike uz promjenu perspektive od "politickog argument" u otezavajucu okolnost. Zima 2019-20 ce nacionalnim spaiteljima biti jako hladna i vjetrorvita.Dugo ocekivano BiH proljece ce poceti 2020.
@Bijeli - tako nam rekoše ovi iz Všingtona. Do jeseni se riješava pitanje Republike Kosovo, a odmah potom i BiH! Zato je nervoza na sve strane, a Bake bi se privio zajedno sa Fahrom uz Socijaliste! Počelo je već sa veoma neugodnim pitanjima oko nestalih donacija i državne imovine!
Pa ako su Hrvati i Bošnjaci za MAP to je 2 vs 1, tako da većina je za tu odluku
Briga nekog iz Sarajeva kako će ići svakodnevica u Banjaluci ili nekog iz Doboja kako je u Širokom brijegu. Ni jedan ni drugi ni treći u svakodnevnom životu nemaju ništa drugo od te nekakve glupe priče "nas" i "naše" nego gledati kako nas je sviju ukupno sve manje i manje a političari nam sve debli i deblji :-(
izvorna volja naroda je promjenljiva kategorija imaj u vidu
Treba platit da neko baci bombu da sve ovo ovdje razjebe i bosnu i srbiju i hrvatski i crnu goru ne bil pocrkali mi “turci, muslimani u bosni” vi hrvati “ katolici u bosni” i vi srbende ,”pravoslavci u bosni” pa nek normalni ljudi iskoriste prirodna dobra ovog regiona . Koji sko mi seljaci samo i papci sve nas pobit treba!
Dragi Rudonja od kada se bilo kakav izvještaj podnosi nivou mjesne zajednice
Normalna je stvar da treba majorizacija genocidaša,kada korumpirano pravosuđe ne rješava taj veliki problem u BiH.
Tekst vam je nepotreban, samo džaba trošite resurse. Dovoljna je samo Dodikova slika i imaćete klikova do mile volje, a i komentara sigurno 300-400. Tako 5-6 puta dnevno(može i ista slika) i eto profita...
PRESTANITE MU DAVATI MEDIJSKI PROSTOR VISE!!!!!!!!!
Prpa batoo
Srbi su protiv svih onih koji im govore istinu i žele ih barem malo opametiti, a oduševljeni su svakime ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi na civilizacijskom i kulturnom nivou kao prije sto godina. Oni nisu u sukobu sa svijetom, već sami sa sobom, vraćaju se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašao. Bolesne i zatucane Srbende. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj stvarnoj povijesti.
Mile zavrsio si karijeru,,brzi odgovor,,stize