Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom izdrkanom svetosavskom paščetu koje misli da ta izdrkotina treba postojati
Vidim mu se na ocima i glavi da je lopov
vas se ugicio od neimastine
mile ronhil,hamo vidi mu glave !
. DODIK ....... BOLI .......... IZETBEGOVIC ....... HRANI ...... hapa hapa hapica .... !!! .
Najbolji dokaz da je ovaj covjek izvan igre je broj komentara. Pet puta ih vise na Milki nego ovdje ,a nekad je bilo kontra:)
Šta neosnovano kritikuju ? Pa bolan Milorade ti si u talu sa Lagumdžjom opuhao 100 miliona ( nezakonito ) sa računa Elektroprenosa da bi zakrpili svoje rupe u budžetima, platio svoje tajkune itd. Ma fuj više i SDP i SNSD !
Neosnovano lupas i govoris iz mrznje ko vecina bosnjackih i srpskih politicara. Ocigledno se vidi da pojma nemas o temi o kojoj raspravljas. Mora da si onaj tipicni sda glasac - procitas naslov i podnaslov, napises komentar pun bljuvotina i pitas se zasto te niko ne zove da ti uruci nobelovu nagradu...
Dodik je potpuno u pravu, al ti zaludjenim idiotima koji zive u proslosti nemas sta govoriti, kad oni zive za dan kad ce nekog nesreca pogoditi
Kraljuuuuu Legendooooo Kad tr vidim ja sav se nasmijem Dalabu si ali simpa kreten. Ehehe Zivio 100 godina pa prca u zakmo ove izrode turske ehhe
jebo ti turski izrod i oca i mater pedercino nacionalisticka
@ecrofey, ja cu im samo mater. Dodik je otjerao arapske investitore u srbiju a oni ih docekali rasirenih ruku. Sad se lete u Air serbija sa arapskim vlasnikom a nase gnjide nek gladuju.
Neosnovana kritika ? A kako da vas onda osnovano kritikujemo, bando fasisticka, i ti i zlaja.
lahko je njemu kad ima vazala lagumdziju da aminuje sve sto ovaj zlotvor smisli u bolesnoj glavi!!!
Bitno je da si ti podijelio pare sa svojim kolegama is FBiH, i ja bih tako pricao!
mnogo ruzan covjek, priroda se poigrala njime
Shut the fuck up, already!
na ovoj slici mi na nesto lici ali ne mogu da se sjetim imena....
Najbolje mi je to da on kofol misli da ima neko, nedje, sto njemu vjeruje. Pa Milorade, sve i da kazes da je 2+2=4 ljudi ti nece vjerovat, eto dotle si doguro.