Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba razumjeti i Dodika! Sve što ima uložio je u Rusiji i ako sad ne bude igrao kako mu Putin svira, ša će, kud će! Svjestan je i on da prelijeva iz šupljeg u prazno, ali mora jadnik, prpa je! Nije mu se bilo lahko uvući u dupe Putinu, a sad mu je daleko teže izvući se!
@Nuraga.Kavgic Briga Putina za RS i BiH.
Susjedi se naourazavaju do zuba. Nikakve veze sa BiH jer NATO je vec ovde godinama I to za dzabe za razliku od nasih susjeda. Ova zemlja je vojno sigurna nego ijedna u regionu. Nego prihvatite se ekonomije, investirajte u zdravstvo a ostalo ce doci samo po sebi.
Kad procitam sve ove komentare, namece se samo jedan zakljucak - da su potpisana tri razlicta dokumenta!! Dodik, Bakir i Covic tumace potpisani dokument tako kao da je svaki od njih potpisao drugi dokument. Bojim se da ni oni sami ne znaju sta su potpisali.
Odvratni KrMak
nema vijeca , idite ponovo da se dogovarate sve do sljedecih izbora :):):):)
Sto nam ovi supljiraju. Mi svakim danom nasjedamo na pricu o nato bla bla bla. A uopste nema niti rijeci o ekonomiji, o zdravstvu, obrazovanju, korupciji.... Zato glabamo klipace. Zivimo u rupi od drzave. A botovi kake li kake po komentarima.
Pa šta čekate,vi bogami ko kokoš oko plasta sijena,a uvijek je horo stigne.
Bakir te brani a ti tako!
Ajde cao ...nema ti RS vise ni za kifle a zapad i EU nece ni da cuju za tebe
Policajac došao u obdanište da uzme svoje dijete. Vaspitačica ga pita: - Oprostite, hoćete mi reći koje je vaše? - Ma nije važno, ionako ću ga sutra ponovo vratiti!
Prisjede im tvoja čestitka za Bajram
Čak mu čovjek i vjeruje. A Bakir Izetbegović potpisao pa ono kao da je zajebao Dodika, poslaće NATOu malo izmjenjeni zahtjeva za približavanje savezu. Baš primitivno. Kad se nešto potpiše onda napraviš. Potpisali dejton pa svi kilave. Pa zar neznate da dejton štiti RS. Njihovu egzistenciju mogu samo sile potpisnice poništiti. I kraj. Zašto se neradi po dejtonu jer sve drugo je samo na štetu sviju
BiH iznad svega! Niko nema pravo da se igra sa većinom građana ove zemlje jer bi to moglo biti skupo plaćeno! Sigurnost I upravo zato u ovoj zemlji biće NATO!
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 43 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
Konsenzus-ide se u NATO. Nema konsenzusa-nema NATO-a.
@zako81 Nasprem rata u 90tim BiH I te kako napreduje. Ovo je vojno stabilna zemlja, izazov je nedostatak politicke volje da se suzbije korupcija. Nije bitno koliko je kantona ili entiteta. Ovo je poslijeratna tranzicija koja moze trajati prilicno dugo cak I cjelu generaciju. U svakom slucaju BIH ce uspjeti, to ce biti Kada bude trebalo da bude, a ne kad mi mislimo da je vrijeme.
Za ovo je najvise kriv visoki predstavnik koji je pustio entitetima da namecu svoju volju drzavi.