Komentari (427)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz BiH jedino mozete da izadjete sa koferima ili u najgorem slucaju traktorima.
Ili u sanducima:)))
Dejtonski sporazum definise RS kao entitet 3 naroda i ostalih. Politicari u RS-u godinama namecu percepciju da je RS exluzivno samo "Srpska" i da je "Repubilika tj drzava" a ne entitet. Samo ime "RS" je mozda i njihovo najefikasnije oruzje u stvaranju te percepcije. To je sjeme zla i fasizma 
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mileeee nije ovo 92.god. a izaći možeš na koji hoćeš granični prelaz
Kad poravnamo racune iz devedeseti i to sa kamatom.
Daj boze da ti i (tvoji genocidasi) izadjete,a normalni gradjani koji hoce nek ostanu!!! Da se napokon krene nekoj boljoj buducnosti!! Pozdrav
Jeli ti neko brani.Sloboda kretanja je zagarantovana.NEMOJ POMISLITI NIKADA I NITADA DA MOŽEŠ KOMAD ZEMLKE BOSNE IZDVAJATI. DOBRO ZAPAMTI JADOVANE .
KO KOME BRANI DA IDE GDJE HOĆE, AKO NEČE DA POŠTUJE LJUDSKE CIVILIZACIJSKE NORME, NORMALNOG ŽIVLJENJA.
Kamo sreće preko Drine
Ne prdi piz.a ti materina, vanustavno stE agresijom i ukinuli međunarodno priznatu RBiH -
Podmažite traktore i gas,drugačije ne može a svakako ste u fazonu sa traktorima,mislim imate tu naviku a prakse samo tako.
Nemojte jos da se zarati, dok ovaj aparatic sa zuba ne skinem, radio ga na palama
Dragi moji Bosanci, kako ne vidite da oni ovo rade samo da mi biramo strane. Maskiraju prave probleme po Bosni, dok ljude mazaju nacionalismu. Mi smo krivi sto im vjerujemo. Ovo je sve dogovoreno da bi oni ostali na vlast.
ŠTA ČU BIRAT KAD SAM BOSANAC? IDI U BEOGRAD PA VIDI KAKO TE ZOVU. TAMO SAM REDOVNO VJERUJ MI. O KOKAMA DA NE PRIČAM.
Nemojte jos da se zarati, dok ovaj aparatic sa zuba ne skinem, radio ga na palama
Neka nam cetnici pokusaju razdjelit BIH, pa cemo ih istjerat iz BiH!!!
@Poturica18.7 pa malo lakse ovaj put, cetalji nemaju vojsku JNA i 80 % od oruzja, ne treba nama puno toga da vas posaljemo preko drine
vidimo se u BL ako bogda
Taman se vratite u Srbiju odakle ste i došli
E mij Dodo - umrijećeš u iluzijama isto kao što će i Šešelj i Mladić i Karadžić i kao što su Tuđman i Milošević! Isto tako će i Čović i Ljubić! A BiH će ostati građanska država!!!
jedva vas cekamo ...
Izađite iz BiH molim, u grupama od po 30+ hiljada na godišnjem nivou. Čisto da ne pravite preveliku gužvu na gp.