Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto du pjevali uz rakiju..nemere nam niko nista..a marke pribijene nemaju..
"Neće biti sankcija za one koji su štrajkovali glađu, čak ćemo učiniti sve da građanima u gladovanju i pomognemo", izjavio je danas Milorad Dodik, koji je uz to i naglasio da mu je Kafkin "Umjetnik u gladovanju" jedna od omiljenih priča iz svjetske literature.
Zeljeznicu prodati. Za dva voza dnevno, poluprazna nema nikakve koristi... jedino za pranje para i zapoljavanje nepismene rulje sa clanskom kartom stranke. Ima ih k'o mrava a vozovi cesti u PM, k'o u Pekingu. U 21om vijeku imamo na pruznim prelazima po 2 zaposlena?! Iz dzepa naroda placeno naravno... hiladu zaposlenih ciji je radni proizvod 0. NULA! Nek je plata 500KM, to je pola miliona mjesecno na one cija je kvalifikacija dobro lijepljenje predizbornih plakata.
Politika mrkve i stapa :D
@Boba70BG ,ne mogu oni to,navika je to stara!
@Boba70BG rs je KANTON u drzavi BiH ! Ti se nasao da prigovaras - strani drzavljanin i komentator 24 sata na nasim portalima
haha, ovo me podsjeća na Balkanskog špijuna kad kaže, "sad će Djura da ti oprosti što te tukao"
Bitno da je disciplinski zakon usvojen protiv strajkaca i ovaj put nece biti primjenjen u Kim jong unistanu zbog moguce kolektivne pobune radnika .Tako je ovaj put progledao radnicima kroz prste . Sve co to da pobjegne iz rs-a glavom bez obzira samo je pitanje vremena.
@Boba70BG Nije istina , u dokumentima stoji drzava BiH!
@Boba70BG Pa sto ste oruzano napadali ljude i prekrsili konvenicje tako da se Kosovo moralo zastitit zbog moguceg genocida (tako je pisalo u obrazlozenju) . Raspravljali smo vec o toj temi SFRJ -pa se ne bih vracala tako daleko.Momentalno je BiH medj.priznata drzava a sta ce biti u buducnosti to niko za sigurno ne zna .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
👀👀👀👁👁👁👁