Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad Dodik = tip koji je paradoks sam po sebi
On ce kad zavadi kao i milosevicevi u Rusiju sa milardama a vas nepismeni narode ko j, bitno je da ste se zavadili sa komsijom zbog tudji interesa.
@Nagasaki dabogda sad i ovaj novinar izgorio pa da vidi sta je karma kad vec spominje karmu mentol zaostali
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jel' tražio helikopter i kad mu je mercedes gorio?
OVO JE LUZER,,KRKAN,KABADAHIJA.
Ma ko ovu budalu više uzima za ozbiljno.
Dudko je svakako prica sama za sebe.Sto rekao moj rahmetli dedo NIJE HTIO NI HOROZ NA SVADBU ALI SU GA IPAK PECENA DONIJELI pa ce tako i on.
Da nema te kvazi vojske mogao bi svaki grad da ima solidnu vatrogasnu jedinicu a ne da vatru gase vozilima starijim od Dodika. Ali nema veze, opleti po Dodiku pa i ako je u pravu. P.S. Svi BH kvazi politicari su mi odvratni.
Dodik danas u Beogradu piše Deklaraciju o zaštiti i očuvanju srpskog naroda, a Plenković danas u Orašju i Žepču, ali ne i u Sarajevu. I onda su Bošnjaci krivi što im neće da daju Bosnu. Priznajemo....krivi smo. :)
parazitska narav, šta drugo reći...
Mi Bosanci trpimo već dugo ovog posrbljenog izdajnika Bosne. Ugrožava stabilnost i sluga je četničkog beograda
Nema se para, sad zavrci mile
Mi Bosanci pomažemo svakome bez obzira što su posrbljeni i pohrvaćeni izdajnici okupirali te dijelove
Sledeci pozar samo kobasice ponjeti
Mile je nešto bljed u licu
Jednostavno, nema slat helikoptere u rs.
Navikli smo na ovog konja majkemi od njega me ništa ne iznenađuje Više me razočarala kolinda a volim je Strašno mi se sviđa
Dodo ti bi da se hebeš a da ti ne uđe, e nemere đikane ☝️