Komentari (397)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaduze se 400 miliona po lihvarskim kamatnim stopama, zive na grbaci federacije otkako je rat stao i on nama trabunja o otcjepljenju..🙄
stvarno su propali i Bakir i Dodik, samo o ratu a niko ih ne je** ni 2%
@Ramiz Brcko je vecinski bosnjacko a nema ni RS zastave u brckom a kamoli da bude njihovo.Smijesno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dakle evo cocjek jasno i javo kaze da ide kontra BIH a za ovo je zakonom predvidjena zatvorska kazna i do 5 godina. Sta se ceka?
neki nas ? sta - poceli su proizvodnju wc papira ? ajde super, do sada su samo s... a sada se mogu i b...
Super haj sad ostavi nas na miru i ti i Bakir i Covic nesposobnjakovici ste extra placeni za nerad !!!
Ja iii
Mozes samo obrisati gu*icu sa njim. Za Bosnu bi i Njemacku napustio al bi dosao da je branim protiv smecara od ljudi kao sto je ovaj glavonja.
On bi se razisao, uzeo gotovo pola drzave, a druga dva naroda da dijele drugu polovinu?! Sta je sa onima koji ne pripadaju ni jednom od ta tri naroda? Na stranu sto nije zasluzio ni ovo sto ima, da li je uopce imao matematiku u skoli? Da li je uopce isao u skolu?
za to je potrebno nestoooo sto niste al fakat niste imali 92’ Muda 😉
keru
Čuj Mile sa svojim non paper može dupe obrisat.
Hajde šverceru znamo samo da tom pričom skrećeš pažnju sa lopovluka dok ti narod nema za kifle, reci im koliko je rs dužna da ste sve pokrali... Ovdje u BiH se ne možeš mirno razvesti od žene kamo li da pola države otcjepiš de saberi se međede laktaški.
selis se ti ako Bog da 2002
Ovog stvarno treba skloniti sa politicke scene,pravo u zatvor,samo trabunji nešto
mile je laktaski vepar
Koji crni mirni razlaz? Dobili ste mirovnim sporazumom administrativnu jedinicu u Bosni. Tome je predhodio genocid i etnicko ciscenje. To su vam stranci dali. Da se sad kao jos odcijepite. Mozete ali nas sve morate pobiti. Ali ni vas nece puno ostati. Obecavamo to bosanskim inatom!
Sto je babi milo to joj se i snilo ...
Mile, lud, zbunjen i normalan. Ne j@be te niko vise.