Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Care moj, završit će Srbima 40%, Hrvatima 20% a Bošnjacima 40 ali pola od toga u distriktima...
ovi iz sds igraju vaznu ulogu u \"cjenkanju\" dodika? oni imaju ulogu javno sve blatiti kao ne svidja im se sto dodik dogovara i ako su u strogoj koordinaciji s njim? SRPSKA POSLA, KAO SDS JE PROTIV, DA BI DOBILI MAKSIMALISTICKE ZAHTJEVE? BOSNJACIMA BEZ 50% NI JEDAN PREGOVOR NE SMIJE BITI POCET. TO TREBA DA JE USLOV RAZGOVORA. IPAK IH JE DALEKO NAJVISE BILO 1991 I TREBAJU IMATI NAJVISE TERITORIJA.
...da hoce kakva kometa da nas podere...i da se zavrsi ova prica jednom zauvjek... dzaba palamude kad nikad se nece ni o cemu dogovoriti...ovdje je ce jos jedan rat biti uskoro...sve je spremno samo da bukne i otice sve u p.m.
Dace Bog da pojeftine traktori.Samo Traktor Srbina Spasava
IDE ADMINSTRATOR SA MAMOM NIZ HAJDUK VELJKOVU KAD ISKOCI KING KONG : SAD CU TE PODERAT KAJE KING KONG !!!!!! ADMINSTRATOR ; EVO TI MAMA NEMOJ MENE JA SAM CAPI !!!! KING KONG : PA IMAM I JA OBRAZ UHVATI ADMINSTRATORA I ODRA MU GUZOVE !! KAD TRCI MAMA NOSI PUN NARAMAK BANANA SA MARKALA I KAJE: NEKA SINKO CUNA TI SE POZLATILA TRPIM GA CJELI ZIVOT !!!! EPILOG : NICIJA NIJE DO ZORE SJALA !!!!!!!!!!!?
Ma usrali su se četnici sad, ako dodo započne sukobe nema ih ko braniti... Nema Rusije i Grčke da im daje potporu.... :) A nema ni JNA.... Sad samo imaju goloruk narod (sa 70 000 lovačkih puški) a mi imamo pravo da secesioniste kaznimo, u čemu će nam vrlo rado pomoći i NATO ;)
sto bi rekli, isto sranje drugo pakovanje ili vuk dlaku mjenja a cud nikada... Jehbala vam srbija mater i jednim i drugim. Ova prica sds je za naivne Bosnje...
opet o meni? pa jel dosta vise ? pa nemam ja vremena to citat sve
mah, pricaj ti Dodo...stradat ces, kad tad...