Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasična isprana retorika. Samo podmazuje muda sebi.
Pa i hoce obzirom da su ove neke osmice devetke spremne na sve..
Pa sta hoces reci da nece ? Ti sam sebe tjesis i zamazujes oci druze vidis da nas rvati servi hebu na max. Samo ti slusaj Bakira kako je ovo nasa Drzava a odi u BanjaLuku pa rasiri zastavu s ljiljanima ako smijes
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi ce te jesti gov.a,zajedno mi vas castimo.
pa što ih onda ne pustimo da se odcjepe?
Sila nije Bogu mila.
Nije nista rekao pogresno,upravu je za sve. Umjesto da se napravi neki probosanski blok,u Sarajevu se kolju između sebe. Dodik i Covic lagano uzimaju drzavu u svoje ruke,jos trojka(osmorka) ide Covicu na noge i pristaju na sve sto trazi. Tako nam i treba.
Samo možete svim Muslimanima, znaš dobro šta ☝️...
JAJA PA DOKLE ĆE TE GLEDATI OVE ISTE FACE DA SU KORNJAČE VJEROVATNO 300godina. SVE NIJE NAROD KRIV , Nije moj caca je.
Država gdje pametan šuti,fukara bogati a budala glavnu riječ vodi... Sve bude i prođe.
Neka tako nam I treba kada smo dzubrad Muslimanska da nas Srbi kroje sudbinu što su baš ubijali.A mi se svadjamo zbog fotelje posljedice sram nas bilo Allah nas kaznio sve sto smo postali smradovi.mjesto da se ujedinili.nas ima 63 posto a ne nji.Ali Konakovic nas unistava vjerujte.nisam glasao za Sda
Bosanski Srbin ne moze bez Bosne.
Neće Mile, neće. A ni ti nećeš odlučivati. Dolazi novi Visoki Predstavnik. On će.
Ko cuke stoje ispred baje . Koalicija u kojoj se niko osim njega ne pita ,zarad fotelja i svih beneficija koje imaju . Dno dna da ne moze dublje .
Zar u gradžanskoj državi more da bidne nešto brez pravih i jedinih gradžana.
Pa dobro ,sad ćemo vidjeti kakvi ste mada znamo da ste olos i nemojte vise srati o legitimnosti i ugroženosti
Ne mozete vladati bez naseg Dritana Dine
Neka... kad se Bosnjacki politicari kunu u Dejton .
Govedo
Degutantno. Primitivno. Stalno vrijeđanje 2 miliona ljudi, s kojima sarađuješ, od kojih kupuješ, kojima prodaješ... Sve je rekao o sebi davno. Sada to samo svaki dan potvrđuje!