Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj kuci opet Bake te pozelio a Covic raspalio gril
Rusija jednoj Ukrajini ne moze nista a da predjen NATO blok i da nam ovdje sranje napravi. Kakve price za krezubu masu, kao i u Srbiji. Rusija pudlice Dodika i Vucka koristi za utjecaj i korist, kada to prestane pustice vas NATO bombama kao 1999. Smijesno.
To useru vi ste topla braca a kmecite kako su vas u Jasenovcu pobili, genocid napravili. Bravo maloumnici, bravooo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Isto tako je bio upoznat kada je NATO zgazio Beograd i nije se ocesao niti reagovao
eto ko biva prije nije bio upoznat... ton milojka blagi govori da ga je putin odhebo,kaže njemu putko,mile moj Bosna ti je okružena prstenom NATO zemalja,mi ni primirit nemožemo
Cisto da te informisem, u vrijeme bombardovanja Srbije, predjednik Rusije je bio pijani Boris, koji je od sopstvene zemlje napravio ruinu... Ovaj sad malo drukcije gleda na stvari, sto u svom, sto u tudjim dvoristima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta je Putin izjavio? To niko ne piše.
Cini mi se da nakon trazenja pomirljivog kompromisa sto je izjavio Putin de facto je pustio Srbiju i dodika niz vodu.Lijepo mu je Stoltenberg rekao..smanji dozivljaj inace bice redaljka bez vazeljin.a samo da kazem ovim rusofilima.mozda rusi i imaju s400-s500 .s1000 ..ali kao i sve ostalo nikad nije koristeno u uslovima rata..cak i kad su ih izraelci prcali sa f16.znaci sve je to samo truba i t55 iz vremena sovjeta
Ma pusti to,nego jeli sve u redu sa nekretninama tamo?
Nedao bog da mora Putin na karti pokazat gdje RS ili BiH to bi bila bruka.
Ruski topovi ce biti daleko 150km od Beča a 75 od km od Zagreba zahvaljuci draganu covicu
Dodik je postao baš moćan,.Državnik .
Dogovarao si ti kako da prebaciš imovinu i da ti pruži utočište kad budeš bježao
Mrka kapa.hahaha
Mene stid ispred njega,žeton!
Putin ima kompleks zbog svoje niskosti. Diktator koji dobija izbore kradjom ,glasova ,mjenjanjem zakona kako bi bio vječan. Ako misli za sebe da je dobar predsjednik eto vidio si da znaš zar ti nije dosta 20 -30 godina apsolutne vlasti . Ima više bijede nego i jedna druga zemlja.protivnike hapsi i ubija. Inače jako moralna osoba..
Svi smo mi ipak slaveni i Bosanci su slaveni trebamo se čuvati :)
Vepar ce na smetljiste kao i njegovi idoli psihopate polahko samo
❤🇭🇷❤🇷🇸🇭🇷❤🇷🇸🇭🇷❤🇷🇸❤
U narednih dvadesetak dana ćemo saznati kakve je zadatke mali dobio od tate.
Razgovarali o kulturnoj saradnji? Ukradena Ikona je dio kulture predpostavljam.