Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oluja Dodi i traktorijada👀
Kad nema Dejtonskog sporazuma, ostaje samo Republika Bosna i Hercegovina. Ovaj Dodo sam sebe nabacuje na volej.
Traktori mogu do KP Dom Zenica. Stanovnik BiH nema druge zemlje bez obzira kakva priča dolazi bilo otkud. Rezervna zemlja? Glupost i propaganda . Šta misliš da tebi ljudi kažu da ideš u Tursku? Niti je tvoj narod, mentalitet, govor … ništa. Sutra postaneš Jehovin Svjedok i gdje ćeš onda?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vrlo jednostavno Dodik, nema Dejtonskog nesporazuma nema ni vas tj. g. entiteta
ako bi došlo do belaja treba amerima reći bit će islamska država bosna, pa bi oni sami iz straha ukinuli tvorevinu iz 92.
naravno referisem se na izjavu onog čavića gdje mu je američki zvaničnik rekao da rs postoji zbog straha od islama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma braćo draga kakva je ovo lakrdija, pa ovaj Putiv visok gotovo ko Dodik!!!
Ma ovo je Dvojnik 1/1!!!
IMT
Kad nema onda se vraca ustav RBiH.
zna on vrlo dobro sta bi bilo da nema dejtona, naprotiv on sve ovi radi da ga sacuva i da opravda nacin na koji su dosli do entiteta, a svima nam je poznato kako. Samo Republika Bosna i Hercegovina 🇧🇦
Prvo i osnovno, Alija je Bošnjake uništio, bukvalno uništio jedan narod. Ne samo potpisom ove nakarade koja dozvoljava ovakvo uriniranje po državi, nego što je od ARBiH napravio muslimansku vojsku, što je neprijatelj itekako dobro primio i plasirao svijetu, tu su se stvari izjednačile. Tu prestanemo biti BiH borci svih konfesija, počinjemo selam nazivati postrojeni i tu nam je kraj.
Tako je...al odmah poslije referenduma ste htjeli natjerati hrvate da ne budu hrvati i da se ne smiju braniti kad hoce i gdje hoce nego samo arbih...od tada ne funkcionira...
U BiH žive 3 konstitutivna naroda i to je fakat. 3 milona ukopno. Da čitavu prevedeš na 1 narod da ostala 2 isele dobiješ pustoš. Stvar je u organizaciji iste. Svakom od 3 navedena to je jedini istinski zavičaj. Kantonizacija prije rata bila je najbolje riješenje. Prirodno, grografski, privredno i nacionalno skrojeni kantoni. Brže bi se tako integrisali u svakom smislu.
Evo konacno ( za mene) jedan normalen komentar...bravo...
Otisao mile da trazi para neda niko vise,otisao da moli,da mu daju koji dinar
Nije mi drago ali republika srpska je u ekonomskom kolapsu i mislim u naredne tri godine ce prodati sve sto imaju nebili plutali iznad vode
Vraca se Ustav Republike Bosne i Hercegovine
Bosna je srpska 49% gruntovno 1/1.
Haj odcEpite se gruntovčani
Grunfovno mozda gruntovno ne moze od smijeha.
"... mali podli psihopat, krokodilski psihopat...."
Bosna i Hercegovina je srpska GRUNTOVNO 1/1.tačka Jel ima nešto nejasno? Aj svi sad na spavanje.Brzo!!!
49 % !!!
Jesi masan!
Nemojte biti naivni. Sve je isto radio i Borisav Jović trazio amin od Rusije da napadnu novu nezastićenu državu BiH i kad su mu rekli možete oni su i krenuli. Ko zna možda Ameri sve ovo i puštaju da se zavrsi razgranićenje jer BiH se ne može odbraniti od 2 vanjska neprijatelja koji žele uništenje.
Koga ce dodik napasta suti neprovaljuj se ko neko sada u svijetu slusa sta mu rusija govori,dodik da moze davno bi on napao ,ei prpa
Otišao Mile da prosi! Stiže sve na naplatu a para neeeema.