Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MERHABA ASKER !
Kurcehajic,N1(Amir Zukic),Hadzifejzovic,Ftv,Munira...itd na aparatima
@Consigliere3 Kod ovog fasiste Orbana, u kabinetu se nalazi karta Bosne, gdje su posebno oznacena podrucija u kojima zive krscani. Hebote, koji je to fasista. On mrzi Bosnjake, vise nego migrante.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mongol i Turčin. Toliko azijatske genetike na jednoj slici a ko fol Europa.
Autmatic rahmetli Aljo potpisao a ovi tvoji žive u simbiozi sa njima. Džaba ti to sve pišeš...
iza njega tri džinovske bh zastave a on svoju minijaturnu zastavu entiteta nosi ko znacku haha on svoju pricu moze prosipati samo u rs u
E što Milu pristaju ove boje, ne jedne no 3 zastave, onu svoju nosi ko pelene.
Nevidim ovdje nigdje zastave zlocinacke rs
dva ne vazna covjeka za citav svijet, nikakvu moc samo potrcci
Dali je moguce da su par prvih recenica ovog teksta ista, samo drugacije formulirana? 20x napisano da podrzavaju bih i da bi saradjivali sa rs. Ok razumeli smo.
Jel on napusen otisao na ovaj sastanak?!
A to što Mađarska nema mora nikoga nije briga
Ti, smederevac uradi DNK, vrijeme je da saznaš ko si, odakle su ti korjeni, j.... Boze oprosti, i ti srbin, nema teorije, vidi na što ličiš, Sulejmsn veličanstveni, pljunut!
Mile prodo i Vojvodinu, još ostala Šumadilja. Licitacija za Vidovdsman. Bujrum, turci imaju 20% popust za keš, pa i bilo je njihovo. Sad 2029 - 1389, ljudi pa ove godine je neka, skoro hilhadu gidišnjica ili tisućgidušnjica, nek je hairli,!!!?
Dva velika državnika, svaka čast gospodine Dodik, tako se predstavlja Bosna i Hercegovina.
Jesul to zasave rs-a..nesto nevidim dobro..
kam zastava RS a
Kako je meni smiješan ovaj 🏇 volio bi ga pojahati.
Otisao Dodo da se uvuče, da napravi teren za politicki azil kao Gruevski, vidi i on sam da je precero sa bezOBRAZlukom.....a Madjarska nagodna da prima ovakve lopuze
Kako covjek kara onu dvojicu kretena pa to nije normalno.