Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Našao se jedan pristaša veprov, diže tri prsta i sakri se u masi. Tako isto su u ratu bace granatu i sakriju se iza brda. Skup sendvičara bez zdravstvenog osiguranja. Nobilo misli da mu se sudi u Hagu a ne u BiH.
upracen je...
Tacno tako. Sakrio surlu a izbacio 3 prsta u sred Saraj'va. Pa hajd da se pokazao, al' ne smije.. Kukavice bili i ostali
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I opet puna usta "BiH" i "ustava BiH", kriju se iza drzave i suvereniteta drzave. Mamicu vam velikocetnicku, kukavicku. Osuditi dzubre maksimalnom kaznom!
fkt nevjerovatno kako se ovaj Dodik uvijek izvuce.. evo komplet video https://www.youtube.com/watch?v=UGL5y1xagRI
Iz tvojih usta u sudijine uši, ali... ni 1 % ne vjerujem ni jednom srbinu u državnim institucijama. I sud je državna institucija. Pa čujete li ministra državne vlade šta govori o glavnom gradu Države koja mu daje para koliko može pojesti. Uh, krme može puno pojesti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ce ovi jadni ljudi sto te podrzavaju, krmak jedan bijedni
na dodika je najpametnije atentat izvrsit, svi ce ga jos 10 godina okrivljavat, dodavat na crnu listu itd a on ce opet tri prsta dizat
U svakoj pravnoj državi su kriminalci u zatvoru, samo u BiH su na vlasti!
Nema srpstva bez tri prsta. Sa ova 3 prsta cetnicke falange su jurisale na bh gradove. Sa ova 3 prsta nestade 8000 bosnjaka u genocidu u Srebrenici, u ime ova 3 prsta desi se genocid u Prijedoru. Ocisti se Istocnu Bosnu sa ova 3 prsta. Na hiljade hiljade mucki ubijene djece sve u ime ova 3 prsta. A ti Bosnjaku spusti glavu i suti suti jel bolje sa ovakvom vlasti i nisi zasluzio. Aferim.
Je li ko primijetio zvuk Ezana na 9:25? 😂😂😂
Jao sudije... umro lik... crven u licu ko papeika
Vepru ili muški primjerku divlje svinje. Da ti osvježiti pamćenje. Na koloniju ste pristali malo poslije dolaska Armije Republike Bosne i Hercegovine pred Banja Luku, pzd ti mtrna one koja te okotila zajedno sa tim veprovima i krmačama oko tebe.
strpajte više tog krkana kriminalca u zatvor, dosadii više i Bogu i narodu
Pig.
Krme debelo..
Zašto mu se daje ovoliki medijski prostor? Zašto su svi oko njega bitni da im se postavi pitanje? Kakvo je ovo cerekanje i kakvo je ovo zlo? Jel bio iko u blizini da baci kakav suzavac??? Da bar imaju razloga pljuvati po Sarajevu
🤣🤣🤣 koliko su jadni i cime se bave aliiii...racune polazete opet u Sarajevu! Bolje da mu vulicka, vrati konju glavu i ovaj sa prezimenom kao madarski omeksivac, nadu postenog Logopde i kakvog plasticara da mu vodu pokupe iz ociju!
E ima da ti odrezu taj jedan, zapamti krmak
Lijepi Ezan u pozadini se čuje više od Nobila i cheta
pa treba ga premijestiti pravo u Zenicu