O NATO-u i stranim sudijama
0
Dodik najavljuje dva referenduma u RS
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo bi trebalo da se stanovništvo popiše pa onda taj ref. zato ne laj i ako nebi bilo popisa taj ref. nebi bio važeči i to dodo dobro zna samo pali najivne vlahe pa zar su ovi vlasi toliko najivni??? ista priča u svakoj izbornoj godini ja mislim da je za t. kolonu on dao povod da istraga stane jer bi imao dobar povod za lajanje i skupljanje političkih poena između ostalog iste priče srbija,srpska,referendum,teheran,muslimani,sud,mi srbi,itd.,itd ma kako više niste siti toga lopova
http://www.youtube.com/watch ?v=Wpl8Xdw0gzs&featu re=r elated srpski genocid nad bosnjackim i hrvatiskim civilima samo prije par godina u mostaru da se sjetite bosnjaci i hrvati da imate istog ubicu koji vas ceka na ponovna masivna etnicka ciscenja i genocid.
http://www.youtube.com/watch ?v=Wpl8Xdw0gzs&feature=r elated srpski genocid nad bosnjacima i hrvatima u mostaru zamo da se sjetite bosnjaci i hrvati da imate istog ubicu koji vas ceka na ponovna masivna etnicka ciscenja i genocid
Pa neka raspisu vise i taj referendum. Samo bi diko mogo ono makar za slikanje odsijeci onu dlaku sto mu viri iz nosa. Pa da bude pravi predsjednik haja....
hvala na napomeni....normalno je da komentari odrazavaju stavove sami autora ,,,,ALI ..Portal Sarajevo-x com bi trebao da svede te i takve komentare na minimum. Ili jos bolje ( nol tolerans )
@Bosanac Daytonski sporazum nije bio ratificiran nit priznat od drzavnih institucija i gradjana drzave BiH-e!ZNACI da ON nema nikakvu drzavnu legitimnu funkciju vec je jedan obican sporazum.BiH-i trebaju veliki strucjaci prava internacionalnog kalibra da RAZJASNE i zauvijek izbrisu s krvavog papira genocid tvorevinu koja je rezultat masvinog ciscenja,silovanja i genocida nad Bosnjacima Muslimanima i Katolicima po BiH-i! Banda srbske nacisticke fasisticke kolektivne paranoje i ubica mora bit ukinuta da bi normalan narod mog\'o zivjet u Regiji a i u cijeloj Europi!Da gradjani cijele EU-e imaju i malce svjesti ko su stvarno srbi nebi im oni ukinuli vise za nikakvu cijenu. BiH4EVER!
@Teks,Raso i svi ostali srboklopci 1-gavrilo princip ubica 2-draza mihajlovic ubica 3-Aleksandar rankovic ubica 4-milosevic ubica 5-seselj ubica 6-kostunica ubica 7-mira markovic ubica 8-dobrica cosic ubica 9-vuk drzakovic ubica 10-ratko mladic najveci ubica poslije hitlera u europi a danasnji politicari nacisticke srbije nasljednici ubica koje sam naveo. ZA mene cijela srbija je jedna KOLEKTIVNA bolesna nacisticka paranoja.Cast pojedincima.
Protiv Laktasenkovog referenduma ( koji je opljackao svoj narod) garantujem da ce glasati 80%srba jer dosta je nama gladi i njegovog zuluma.
Slijedice i slijedecim potez. \"REFERENDUM ZA UKIDANJE GENOCIDNE TVOREVINE\" Nepriznavamje genocidne tvorevine(odluka suda u Hagu) ona je nelegalna jer nema pravno utemeljenje u BiH kao i u medjunarodnom pravu. SMRT GENOCIDNOJ TVOREVINI.AMIN.
Nista zato.Zato treba organizovati referendum za ukidanje Genocidne.
> Sta ce joj bezvizni rezim? Pa svaki Srbin putuje bez vize sa pasosem Republike Srbije. Zar ne?
mrs djubre nista tebi nepase svinjo fasisticka
Ma nema problema.Može i referendum samo što bi u tom slučaju imali pravo glasati i svi oni koji su u RS-u živjeli do 1992 godine.Sa ovim naočarima gospodin me podsjeća na nekog guvernera banke a ne na Laktaškog bekriju.
to se zove imati stav, svidjelo se to nekome ili ne. ko je bošnjacima kriv što nemaju ovakvog premijera? možda je rješenje radončić
hajmo spavati jutro je pametnije od noci