Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takmicenje pocelo ko ce imati vecu platu guzonje iz SDA iz FBiH ili guzonje iz tzv. pc
Svake sednice jedna peovala.
umjesto da poveca penzije i dječiji doplatak on vi povećao plate uhljebima od koji 50 posto ništa ne radi.
Sto nece povecat`place: " Proda ono gubitasa sto mu je ostalo:zeljeznice srpske, sume srpske,par hidrocentrala,par termo centrala pa udruzi one novce sto je donio neki dan iz Srbije od "prodaje stanova", i eto povecanja...."
Dobrica cosic otac srpske nacije Mi lazemo da bi smo obmanuli sebe, da utjesimo drugoga; lazemo iz samilosti, lazemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lazemo zbog postenja, lazemo zbog slobode. Laz je vid srpskog patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije. Lazemo stvaralacki, mastovito, inventivno. Laz je srpski drzavni interes. Laz je u samom bicu srbina. U ovoj zemlji Srbiji laz na kraju postaje istina. Srbe je toliko puta u istoriji spasavala
Samo isto sranje ponavljate. Iztrgnuo si ovaj clanak in 'KONTEKSTA'.(znas li sta KONTEKST znaci?) Odnosno Srbi lazu sebe sto su opredijelili za Jugoslavuju a ne za veliku Srbiju, posle PSR. Lazu sto su mislili da drugi narodi hoce da zive sa njima u Jugoslaviji. I upravu je. Svaka mu je na mjestu, kao sto je danas evidentno. "Lazemo da bi obmanuli SEBE" "da utešimo drugoga" "da sakrijemo svoju i TUĐU bedu" "lažemo iz samilosti"
@Kova Ovo ispod nije kontekst: Konstantin Koča Popović:"Srbi nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli" Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina".
Lupaj mile za kafanskim stolom ti si baja sa psihickim bolom😂
Milorad Hudini
Mile Dodik, tzv. Vlaski glavonja
Kaže samo da se riješi duga i biće suficit pa će moći ovima što je SNSD zaposlio povećati plate. Jel' ovo stvarno ljudi tamo vjeruju čim može tako ispričati i ništa se ne desiti. :))) "Ukupan dug Republike Srpske bliži se iznosu od 6 milijardi KM, a više od 40 posto budžeta RS-a ide na otplatu dugova domaćim i stranim kreditorima." :))))
droga losa ..krmetina nikakva. meni je drago ako stvarno hoce povecati
Jel ovo 1.April u g. entitetu?
Ovo je sultan genocidnog vilajeta. Samo haraj idalje djikane.
Dodik je rekao da će SNSD i HDZ od 2018. godine određivati ko će biti njihov bošnjački partner u vlasti! ------------------------------------ PAMET U GLAVU BOSNJACI, TREBA IZABRATI JEDNU STRANKU/KOALICIJU DA APARTHEID MANJINE NE MOGU BIRATI!
neko na klixu opako dijeli pravdu
Ovaj put je i sam sebe nadmašio . . . U čast njegovoj i gluposti njegovih vjernih birača treba ustat i kapu skinut . . . Ovo bre ni u Sj. Koreji nema . . .!!! Mile bravo, ti si svjetski šampion i skupa sa Sebijom direktor si svemira ...!!!
@halal passat.... Mile, pozdravi savjetnika, ako ga negdje sretneš . . .
@Daltonista.... Samo ti mirno sjedi doma i čekaj povišicu, sad će ona . . .
Ovako Dodik narodu navuce roletne na svoj kriminal..a bekani zadovoljni..
sve deblji i deblji ...