Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biberi li ga biberi:) sada neka ovi stave Sidrana pa neka uzivo snimaju reality Dom za vješanje 2 kaka ba Zadruga😜
Od babe Murata i majke Senke.
@Realno02 što ga Murat ne otrese od šljivu, viđu kakvo zlo je načinio..ajmeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
VRACA SE KUSTA U ISLAM, OGADILO MU SE SVE!!!
Covjek koji je svugdje po svijetu osim u Sarajevu se vraca na Islam :) svaka ti cast.
Mile je idealan za Zadrugu, ono seljakanje na pinku.
prvo neka ga dobro okupa
Srpsku zastavu možeš odnijeti u Srpsko Predsjedništvo. Ovo je SUVERENA DRŽAVA BIH. Hoćeš li sjediti u Lukavici ili Sarajevo nikome to nije važno. Napravi kućicu na drvetu ako želiš.
Koga briga, neka postavi koga god želi. Uf jaka stvar. Praaavo smo se nasekirali.
Opste poznato dzabe prdi.a narod gladan osiromasen... Ali sto kazu nicija nije do zore....
Prvo neka se okupa
Pa neka neko kaže Dodik je nacionalista...a stavlja Bošnjaka za savjetnika...Bošnjaci zahvalite se Dodiku
Kad pomisliš da nema šanse više iznervirati Bošnjake, on zabiberi još više... ovo je komedija.
čitav život papaka se svodi na to, vjerujem da pored svega ne mogu da nađu zadovoljstvo..yebe mi se ukratko, bar me nije stid proći rodnim gradom
VIJEST DANA: Od 1. januara 2019. građani sa prostora Balkana bez EU pasoša moći će bez vize da rade u NJemačkoj. Evo kako! U ovom momentu građani bez pasoša EU neće moći da se zaposle,ovo važi za građane sa srpskim, bosanskim i makedonskim pasošima bez obzira za koji posao žele aplicirati. Ovo se odnosi na sve poslove bez obzira da li želite aplicirati kao medicinar...
Dodik pravi Baja METNO VAM DO JAJA
da će mu među prvim potezima biti izmjena Poslovnika Predsjedništva BiH -------------------------------------- Hajvane, zato trebas pristanak Dzaferovica i Komsica, a jesi njih pitao? Nisi, onda racunaj da ne moze.
Moj bazični kabinet kao srpskog člana Predsjednistva bit će u Istočnom Sarajevu, administrativnom centru genocida ... ------------------------------------------------ Zar nije Bluka administrativni centar genocida? Svejedno, hajvane, zato trebas pristanak Dzaferovica i Komsica, a jesi njih pitao? Nisi, onda racunaj da ne moze.
Kada budu sastanci u Predsjedništvu BiH, vidjet ćemo. Ako ne bude zastava RS u Predsjedništvu, sjednice ćemo održavati putem linka", rekao je Dodik. ---------------------------------------------- Hajvane, zato trebas pristanak Dzaferovica i Komsica, a jesi njih pitao? Nisi, onda racunaj da ne moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek Komšić postavi Vikića i to je to . . .taman
Pa nije bas. Poredis heroja sa kvislingom koji je prodao sve svoj za p izdu koja je danas smezurana.
Sto se mene tice ne moras ni preko linka, bas sam zeljan da gledam tvoju njusku,Najbolje da se odreknes svoje pozicije da ne patis ni sebe ni nas, najbolje za sve...
A komsic nek posrsvi vikica pa nek se posavjetuju