Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedite govna i vasi i nasi. ista ste vi bagra.
Nikad ne izjednacavaj zrtvu i agresora, u ovom slucaju pokusaj svaljivanja ovakvog stanja samo na Bosnjake. Zna se kocje kocnicar vec par godina unazad, pa kad sda zakoci onda su najgori.
Svi cete vi otici a BiH ce ostati. Ja Sam mislio da je Dodik hrabar za referendum ali on je jedan mali mis u politici koji ce lajati jedno vrijeme pa se uvijek povuci.Veoma kukavicki.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dodo,tako je radio i Slobo i zavrsio na smetljistu istorije.
Svi cete vi otici a BiH ce ostati. Ja Sam mislio da je Dodik hrabar za referendum ali on je jedan mali mis u politici koji ce lajati jedno vrijeme pa se uvijek povuci.Veoma kukavicki.
@EX-BiH Nece hrvati vezati zastave ali ce se morati boriti SA bosnjacima kada im dode naredba iz Brisela,a i naravno 10 puta im je bolje da budu sa bosnjacima nego sa Srbima.Ljudi kao Covic su nebitni jer oni ne predstavljaju oficijalnu politiku Hrvatske Republike prema Bosni.Mislis da ce hrvati biti sa srbima 😂😂😂.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polarni medvjed.
Gobla zemlji jako havla majne. Blago zemlji koja v la ha nejma.
rusko govno
Samo obratno naši pa vaši.
ovo bez rata ne ide
Nabacivanje lopte jedan drugom, ispadaju borci za svoj narod a u stvari pune svoje dzepove! Zasto bi Dodik, Bakir ili Dragan išta mijenjali u ovoj zemlji? Njima je savrseno, vec su prebogati, i samo se nastavljaju bogatiti! Ako treba ukinuce nam i izbore, samo da vladaju i dalje.
gledaj vepra!
I ovako 25 godina ping pong a ti narode se je...
“Bakire za sve si ti kriv” -mentalno zaostali jugopaćenik/jugobalija
Kad se imenuju naši onda će se imenovati naši. Vaši će se imenovati tek kad se imenuju vaši. A onda će naši i naši skupa zajedno da muzu glupu raju
Molim sda bez popuštanja!
Nasa i vasa sirotinja
Treba im hebat mater
"...kriza,besposlica,bijela kuga,ecc.bijeda,corona zaraza,iz Bosne mrdanja nema...ciju li Mile pamet razvlacis...?"
Gospodine Dodice pa vi ne priznajete SIPU jedinu policiju na nivou citave drzave zato sto je stvorio Pady Ashdown kako se vec pise