Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš će se sirotinja ponositi. Sretna će se ujutro buditi jer ste vi u luksuzu i financijski zbrinuti a oni nemaju djeci za sendvića.
@Cicibann ...sirotinja je sirotinja......eto vi u sarajevu imate 36 javnih kuhinja...cak i kuhinje za gladnu djecu........a kazu da vise necete da uplacujete hranu za tu gladnu djecu vec placate kiosk 250 000....pa sta srbe boli kyrac koliko kosta vas kiosk?...mi kiosk napravimo za 5 000
@Starac_Fočo kojih islamskih centara?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možemo mi pričati priče kako će sve proći, a Bosne će biti, pa kako će se oni koji napadaju Bosnu umoriti, a mi nećemo itd. Sve su to floskule za lakovjeran narod. Ako se Dodiku ne stane u kraj, eto nam kosovskog scenarija. Bošnjački i patriotski nebošnjački političari jednostavno nemaju odgovora niti hrabrosti da Dodiku stanu na put. Političari naši, sramota naša.
@DalekoNajpametniji Niti se može niti se treba stati nekom u kraj. Treba da shvatite da smo mi bitni ko i vi, da smo mi država ko i vi, ustvari da činimo državu podjednako. Da donosimo odluke zajedno, a posebno odluke koje se tiču lično nas. Bez nametanja. Takva BiH meni Srbinu je dobrodošla, i samo takva, ima budućnost, sa Bakirovim apelacijama i podmetanjima teško bogami. Živ ti meni bio.
Pitaj Fortu da ti posudi para to onplati iz jednog dzepa😂😂😂😂
Neko gradi novu infrastrukturu, mostove i autoputeve a neko kioske...ma koliko kriminalan naš Milorad bio, čovjek zna svoj zanat, vrstan je lider, čovjek meraklija i pravi nešto za svoje građane u Srpskoj.
Misliš po đepu svih
@Rabbit pardon džepu
@3746754 😂😂😂 potrazi posao u nekom od satiricnih magazina, dobro ti ide. Evropski nivo u doboju i banja luci hahaha. Moli ti Boga da ti dijete jednog dana ako ga budes imao ne zatreba pomoc tih evropskih bolnica u rs. A lad si tako darezljiv pola plate mu odmah prebaci na racun, nema ni on jadan dovoljno.
@zekzekzek ...ti nemas pojma kako je republika srpska spremila klinicki centar u banjaluci...a sad oprema i nove bolnice...na najvisem evropskom nivou...
Jebe dodo opancare ne vadi
zamislite proglasite laziran budzet za 2019g koji iznosi 3,2 milijarde maraka a niko nema odgovora iz koji gradova i regija ce taj budzet bit napunjen ,grad Banja luka ima budzet 130 miliona bas me interesuje odakle je namako jos 3 milijarde iz koji sela i propali gradova Dodik zvani el fenomeno
Tamam kad je omalteriše, uselit će opozicija.
Nije pametno nikako a evo konkretno zašto: Najniža Penzija u RSU je 189 Maraka (dok je u federaciji BiH 371). I "AGROKOR" je svojevremeno izgradio sjedište firme koje je bilo megalomanskih karakteristika ali je firma na kraju spasavana intervencijama vlade. Kad se pocne urušavati RS neće niko pružiti (finansijsku) ruku spasa.
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i posebno srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@RBiHposereRsiHBx39 🙈🙈🧕🧕🧕💣💥👳‍♂️💥💣🇵🇰👳‍♂️👳‍♂️🇵🇰💣💥💥💣
natod nema sta jesti a ti na gluposti trosis pare dao Bog pa se ti didik laktaski medvjedu nadao u situaciji kao ovaj siromasni narod
nemozemo se gladni ponositi..daj nam da idemo na more..da imamo djeci priustiti osnovne stvari kao nirmalan narod
Ma pravi šta hoćeš ali nikad nećeš od RS napravit državu ostaće te manji entitet koji je nastao na genocidu i to ti nijedna građevina nemože izbrisati za vijeke vjekova.
smejem se smejem se smejem se a plakao bih.....
A jest vam ga zavuko genocidasima.....pravi dole velezdanja!!!
Za nas bosnjake rs nikad nece postoji niti cemo je ikad prihvatiti
@MevludinTolstoj iluzija je misliti da je stav većine stanovnika u BiH nebitan