Komentari (378)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skini te nam više tu budalu s dnevnog reda.
Izgleda da ti je on predsjednik
Slobodan Milosevic crtao karte, sad ga jedu crvi.Franjo Tudzman crtao karte, sad ga jedu crvi. Milorad Dodik crta karte, i njega ce jesti crvi. BiH ce biti, sve drugo ce proci.
Mile zaboravio i halalio Kosovo . Od Crne Gore ste mudo dobili vec 2006 . Zato Crna Gora ide ka NATO da se zastiti od smrda.
додиГ, не паламуди. Прво оди, нерећео, у Петровац, Дрвар, Грахово, Гламоч и тамо гдје Срби јако тешко живе у педерацији. Врати све надлежности, па ћемо лако за уједињења.
Koliko materijala dobijem sa ovog KLIXA,za proučavanje mentalnog sklopa genocidaša i UZP ovaca,nemogu mu nikada zahvaliti.Samo pišite da vas što bolje proučim.
Kada ce ovaj grmalj jednom o zaposljavanju, skolstvu, zdravstvu .... itd.?
Dodik tom kartom moze guzicu obrisati davno bi on zaratio ali zna da bi ga pomeli za mjesec dana nema vise JNA sa tenkovima i mi se sad imamo cim branit
sad mu babu na dosmrtnu osudili on se opet kurći
Nisi ti mogao biti lider nego si svercovao cigare
Bosna i Hercegovina i sva "tri naroda" nemaju šanse prodisati, dok se god ne riješi ultra nacionalističkih govana i seljobera koji glasaju za milokrada dodika i njemu slične.
Špirić je blesav, a ovaj se pravi blesav, pa ako mu prođe. Neće proći ni po kojoj osnovi. Zašto? Pa Crna Gora je u NATO-u, Bosna je pod NATO kišobranom. NATO je fino objasnio, prošle jeseni da im za upad u Bosnu treba dvanaest sati. Takođe ne računa na građane, koji su svakako spremni da odbrane svoje pragove i u isto vrijeme napadnu sva tri centra koncetracije moguće srpske vojske! Jeste da si " Pančevac"- tamo te nisu učuli bahatosti - već razumu u svakoj situaciji.
ZOZ. sto bi rekli: ZLOCA OSTAJE ZLOCA!
Previše medijskog prostora dajete ovom krmku i njegovim dječijim izjavama. Očigledno je da čovjek ima mentalni zastoj u razvoju mozga koji je prisutan od puberteta .
ON SE PRAVI PROROK A CIA TO PREDVIDJELA ( ILI PLANIRALA ) I OBJAVILA PRIJE 7 DOD.DAKLE RUSOJA.TURSKA GRCKA.MAKEDONIJA XRNA GORA .SRBIJA I BiH.
Sevap ga je polit benzinom i zapalit
Mozes ti crtati sta hoces, ali u Sarajevo dolazis na posao, a ne u Srbiju.
Bosno moja poharana
Bubaj ih samo predsjednice