Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prbo ANP pa Vijece Ministara,ne vidim problem ako nemamo vlast sledecih 12 mjeseci...Sa vlasti ili bez nje isti ku.ac.
Ne vidimo problem ,ako BE HA nikada vise ne bude imala vlasti ,jer ce se ANP i NATO usvojiti NIKADA .
Ne prihvataj Predsjednice nista pa ko duze izdrzi... :))
Koji kreten? On misli da je Evropa zaboravila devedesete i Miloševića i njegove laži i ucjene. Plitak si milorade skroz.Možeš ti po šumskoj ucjenjivati i lagati krezube Srbe,ali ne možeš obmanjivati Evropu i svjet konjino.
A , dobro Milojko , ti kažeš da hočeš u Eu i da ćeš ispunjavati evropske regule...? A , znaš li ti ( ba-ja ) šta sadrže poglavlja hiljada stranica normi i zakona , koje će BiH morati usvojiti i ugraditi u svoje zakonodavstvo...Jel , e to ti s njima srdaš , kada kažeš da si za to...ili je po srijedi nešto drugo?
Moraš Dodo moraš... Šta ti se naredi....😰
Dodik i licjemer. Niko ne uvjetuje Natom vec samo da se postuje ono sto si sam potpisao!
Sad je NATO dosta Turske. Zar neko misli da samo još na Dodika ili SDA čekaju. Sve će biti sve teže ući u NATO.
BiH kada dodje na red da se rjesava, rijesit ce se za sat kao i makedonija, crna gora itd. Nema tu hoces neces. Samo nismo jos interesantni
Najveci poraz svih normalnih pravoslavaca je ovaj rumeni kocijas
ovako od 1995.godine, ovaj oštro reagovao, ovaj oštro odgovorio, ovaj mu spustio, ovaj se povukao, ovaj postavio uvjet, ovaj ono, ovaj ono...a ovce bleje i glasaju...narod sve siromašniji oni sve bogatiji...i još se igraju sa našom inteligencijom ubjeđujući nas kako je nama ustvari dobro ali mi to ne vidimo jer smo nezahvalni!
Nista bez ANP-a
govedo glumi mangupa samo ne znam dokle ce da ga trpe
njega boli to sto je pod sankcijama USA sutra da mu to ukinu trcao bi on za nato zvanicnicima
NATO taman u Siriji dokazuje da su bezvezna organizacija odnosno Trampova prćija
OCES OCES RODJOOOO ........💰💰🇺🇸🇺🇸🤠