Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno kad krme poput tebe sve pokvari ;)
Jest on krmak neviđen nema price, al i ovi nasi nisu bolji.
..........dogovorili se da se nastavljaju dogovarati...........
krmeca faca...........
Mars konju debeli..
E to si dobro reko, kad nas su pakasi neviđeni
a mozes sa bosanskim pasosem putovat tursko kopile
Napokon je shvatio - ne olako! Ozbiljno, ozbiljno, Mile lopužo. Ali za tebe je već sve kasno - makar i dobio komad vlasti!
Otkači Zupca, pa da se bar nešto dogovorimo. Nemože i jare i pare - biće ni jare, a još manje pare!
...DODO NE KENJAJ NEGO ZAPEVAJ BRATE...POZDRAV IZ ŠIROKOG
...OVAJ LIK JE KRALJ.........
Balije ne kontaju kada ode Dodik jos zayebaniji od Dodika ce doci. Ovaj Dodik je bio cisti jugosloven,..a i od njega ste uspjeli napraviti teskog nacionalistu. E takvih vise ko sto je nekada Dodo bio ...NEMA Vi bi i od Mahatma Gandija napravili teskog nacionalistu
Dok Dodik nije došao na čelo RS -a .sve se moglo dogovoriti.Počelo se raditi,bila je stabilna politička situacija.Strana ulaganja i investicije,napredak prizvodnje.Kako on dođe,poče priča o referendumu,otcjepljenju i ratu koji dolazi zbog toga.investicije počinju bježati u sigurnija područja,stade razvoj i oporavak.Totalna blokada svega i svačega.
realan i nepristrastan komentar ali ova vlascad ne vide dalje od miletove kite koju vec godinama fafaju
@siv a crnKad sam pročitao tvoj komentar,samo se otipkalo :siv a crn i glup.Yebi ga ,samo se otipkalo...
Kacavenda ga blagoslovio kurcem hahaha
Kako je nastao kikser? dodik se posro ahahahahahahha kikser je dodikov prdež,vidite da je sav izopačen kao i sva vlaščad od tamo...kikseru šišpu li dodiku svaku noć? ahahaha
http://youtu.be/jBcvK3DGikM
Dodik je počeo shvatat da za velike projekte trebaju veliki ljudi i da ne može zaposlit ni 1 % mladih ljudi,a kamoli pravit prevrate u BiH.
Na nivou BiH treba sprovesti genocid i etničko čišćenje srpske paščadije..................i njihove djece
Samo srpske djece...............i sve će biti u redu.......
Biće Dodiče jedan dogovor - da ti je vrijeme da odeš. Tebe vjerovatno jedino taj i žulja. Boli tebe i za BiH i za RS, ti si sebi pripremio nekretnine van države i čim odletiš s vlasti biće preko granice. Je3o ti svoju majku maloumnu, pokvarenu.