Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade po Milojku da švabe nisu ni učesovale na Kozari,da Partizani i narod tamo nisu nahebali i od Četnika,da su žrtve samo Srbi ...
Nigdje veze.
Misiceva vojska stigla do Pala pa zavrsila na grcom moru!To neki paket arnzman??:))
Zasto krme genocidno nije reklo da je na Kozaru napadalo i 2000 Cetnika na celu sa vojvodom Urosom Drenovicem.
Opa, Sefko zaboravi ti na klanja Handzar divizije koja je bila 100% muslimanska, bosanska... Polako care
@nakobolica malo kosovska bitka, malo 500 godina turske, malo ustase i drugi svjetski pa opet u krug. Stalno žive u past tense. Jedino amnezija zadnjih 25 godina.
eheheheh..zaglavio mile na kozari...
danas se svijet okrenuo da najveci cetnici nacionalisti mrzitelji drugog i drugacijeg i zlocinci govore o nekim tamo zlocinima koji su ko biva nad njima pocinjeni samo su stvoreni da izvrcu historiju ovakvi poput dodika
Speečkali smo Jugu uvoznim kapitalom, podijelili na mala vojvodstva, pa sada se.remo kako su nas svi drugi ubijali, kao da najveća formacija domaćih izdajica nije došla upravo od Ljotića. Ona šaka jada muslimaskog što je bilo u Handžaru, najvećim dijelom je uteklo od kame i spas potražilo od Nijemaca pošto su ga genicodne komšije kanile satrati. Hvala Bogu pameti i istine ovdje nikada neće biti.
Ma ajde, zapaljivi govori na Kozari se ponavljaju iz godine u godinu. Svijetlu tradiciju naših naroda i narodnosti, slavnu Kozaračku epopeju su pretvorili u stranačke mitinge. Jugoslovenske partizane preimenovali u Srpske, NDH kvislinge iz WWII u današnje Hrvate i Bošnjake. Od četničke ikonografije, partijskih dušebrižnika, kineskih majica i dresova sa likom Radovana i Ratka, , ne možeš na Kozari zapjevati ni "Oj, Kozaro!
O zajedničkoj borbi ustaša i četnika protiv NOP postoje brojni dokumenti kao što je “Zapisnik o sporazumu između predstavnika četničkog odreda »BORJE« i NDH od 9. Juna. 1942. o priznavanju suvereniteta NDH i o saradnji u borbi protiv NOP-a, između državnih vlasti NDH: velikog župana Dr. Petra Gvozdića, vojnog zapovjednika pukovnika Brozovića Ivana i stožernika Beljana Mirka i zapovjednika četničkih postrojbi Radoslava Radića.
vrati krmku glavu...!
Baja to njima treba pričati svakog petka iza đume, drukćije neanlaišu!!!
eno covica u pozadini divi se govoru dodika
Bitka na Kozari je slavni dio antifašističke epopeje! 17.000 ustaša NDH, oko 12.000 snaga Vemahta i oko 2000 četnika Uroša Drenovića, odredi četnika Radića i Marčetića, a partizanske snage su činili Prvi i Drugi krajiški NOP odred, Prva krajiška udarna brigada, ukupno 6000 borca. Spomen park Kozara prikupio je nepotpuni spisak od 33.398 pobijenih kozaračkih civila.
U ovoj klanici je učestvovalo vrlo šaroliko društvo pod komandom Wermachta: tri njemačke divizije, nešto madjara, ukrajinskih i ruskih kozaka, i naravno i balkanski podanici i dupelizci - dvije ustaško domobranske pukovnije i bradata vojska Drenovića, Radića i kompanije s piratskom zastavom (valjda su zato nagradjeni ulicom u Banja Luci). Predsjednik je žrtva soroševske propagande. Zna Drina gerilac.
Propaganda je to, konstantno ispiranje mozga bez granica od strane ovog ugojenog krmka i njemu odane televizije.
Tako mu skrojili historiju oni sto promjenise uniforme 1944 , nije on kriv!
Ovaj pas sve čini da ovdje je što veĉa mržnja ,pa i da se ponovo pokoljemo ,ovo je očit primjer govora mržnje javne ličnosti i, i ne nogu ni čovjekom da ga nazovem ,,već paščeta šovinističkog ,kojeg treba što prije sankcionisati ,ili država ili neko iz međunarodne zajednice.
Ovoga vepra fašističkog treba što prije odstreliti ,otkud paščetu pravo da muslimane uzima u usta kad ta ista velikosrpska stoka veliča Dražu Mihajlovića i revitališe nacističkevsluge u liku Milana Nedića .Ovo blebetanje paščeta je vrlo opasno ,i očekujem da hitno neko reaguje od Bošnjačkih predstavnika u vlasti.
Calm your tits Milorade...
U isto vrijeme cetnici imaju prava kao i partizani. Srbi u svijetu na glasu kao ubice i silovatelji...E moj Mile ko ubi ono dijete u Banja Luci, pajdasi iz stranke? To nemozes rijesiti al ces da podsjecas i cuvas stolicu dok si ziv. Isto i jarani Bakir i Dragan, tri jarana i tri tora ovaca.
...izvini ali Bakir ne može u isti koš sa tom dvojicom ,čak ni po lopovluku ,a kamoli po političkom opredjeljenju.
@novibosman345 ako je Bosnjacima dobro pod Bakirom u djelu Federacije gdje su vecina..aferim.
Pa ništa drugo i ne zna nego nacionalistučku mrznju širi!! Samo kome više narod je sit toga