Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je3em ma7er i tebi i njemu.
Pustiti slamare da odu iz drzavnih institucija pa onda zavrnuti pipu. Nek ih vucic finansira.
Sta se Milanovic pita za BiH, on je predsjednik druge drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kontaju dušmani da su jači od svih prethodnih koji su na Bosnu naletili.Jes da sad imaju i bakarnog na svojoj strani ali opet,džaba vam trud "junaci"!
Mirno spavajte, rata nece bit
Oni se bore za zakone da mogu krasti neometani... nikad rat niko spomenuo nije vec to novinari iz konteksta i ove opozicije retardirane huskaju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek moli da ga se zaustavi, da neko ovome stane u kraj pa da ko gospodin pobjegne negdje živjeti. A niko nista! Nije ni njemu lako :/
vojvoda vucic i jadnik milanovic su se na Brdu kod Kranja dogovorili 90 % oko BiH, e sada je vojvoda picousti se "dogovorio" i onih preostalih 10 %, tj. poslao Milanovicu (koji je sad vidio priliku da se malo obogati) 10 mil. € te je rudonju iz Laktasa iskoristio kao kurira.
Milanovic je trebo vama dati srpsku krajinu u Hrvatskoj …cisto onako da se vi nebi ljutili 😂
nek si ti Milanu Pomilovo
"Milanovića sam upoznao o namjerama povlačenja iz državnih institucija, sjednica u novembru" Ja i.
Pa đe ste vi meni GENICIDAŠI i UZPovci.Dan bez vas je monoton.Vaši me idiotizmi oduševljavaju.Ne idem u kazalište,jer je s vama kazalište svaki dan.
Ma koga briga sta ste ti i Mikica od Vrapca baljezgali.
Da vam ilustrovano naslikam: Dodik, Zoki, a mozda i Vulin ce zakopati ratne sekire i paliti vatru, Plenkovic diplomata ce da smiruje i poziva na evropske vrednosti, a Vucic ce na ekonomiju. Zoki je dobio povoljnu cenu juznoamericke robe od brace Srba, a ostali su se dogovorili podpatronatom Marsala Vucka sa evro-azijskim vezama i Plenkovica sa evropskim vezama. Zivelo interesno saveznistvo izmedju Srba i Hrvata!
Mi iz SNSDea smo primjenili sami na sebi silu ,silu našeg mozga i dozali ruke u parlamentu za OSBiH za,upravu indirektnih poreza,za SIPU....itd. To je prevod prisile koju spominješ bezobrazniče i licemjeru lažljivi.
@autohtoniBosman345 haha 345!
Pa i trebate otici. Kako kaze onaj Šurda: ima ko hoce, ima ko hoce
zasto ste svi ljuti na dodika? de su vasi politicari da reaguju? zar bih nema vojsku. policiju? zasto je kriv dodik a ne vasi politicari koji to dopustaju i cute??? stalno vam kriv neko drugi
ni Federacija nije zadovoljna uredjenjem, ali suti se zbog mira u kuci, a ovaj pokusava da uvede narod u sukobe i ratove, kako bi zamaskirao svoj kriminal. Hajmo raditi, ostavite se corava posla
Našla krpa zakrpu. Zlo od goreg, to su ova dvojica. Smradovi neviđenih razmjeta. FUJ GADOVI!
dno dna je ovaj insan. neka mu je na dusu njegovu, Srpsku.
Srbi i hrvati imaju super sistem sa dobiju sto zele…. Traze nemoguce, pa blokiraju drzavu, stranci ze zabrinu i bosnjacima daju 'klimanje glavom i po lizalo' i na kraju srbi i hrvati dobuju ono sto u stvari zele, a na kraju oni kao 'jadni' pristali na kompromis!… a bosnje… ma ko njih’ j.be oni svakako imaju svojih problema… Sebija, Konakovic, Izetbegovic, Malina.. Osmicina diploma i sporna lektira iz 8-og osnovne ,sta ce reci Face TV protiv Bakira…a ostadose bez drzave..
Senad Face TV dobija lovu od naseg Marsala Komandata Graditelja Vucka da prica to sto prica, a on je nas veliki prijatelj koji je rado vidjen gost u Beogradu. Dobice popust na stan u Belgrade Waterfront za zasluge za drzavu Srbiju.