Komentari (345)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo mater svoju, prica o krsenju ustava BiH, a krsi ustav svaki dan😠😠😠
Yebo majku pa nije to korida na Manjaci da ga zovu to je civilizacija
@Rukfas100 Po cemu to ga on krsi
Ja i dalje ne ulazim u pekare manja ( puni naziv pekara je manjača) još hvala Bogu nisam zaboravio gnusnu izjavu vlasnika. Nadam se da nisam usamljen u ovom bojkotu?
Haj ti Papi..,papi.
Dobro napisano.
Za tebe je samo sator na koridi i oko njega da ti skakuce i pjeva Ceca krmaca!!!
Hahahah šta piše ovo na vrhu dokumenta
A najgluplje bi bilo da su vas pozvali svu trojicu.... E to bi bila nevidjena bruka !!!
A i Zvizdic je samo manje zlo. On ce slusati, klimati glavom i govoriti yes, yes, yes
Halo Baja, ne razumijes ti to ... Baja, "Glavne teme razgovora trebale bi biti stabilnost i povoljan razvoj regije". Ti regiju destabiliziras 2-3 puta dnevno svojim sovinistickim i anti-drzavnim izjavama. Sve profitabilne poslove u RS monopoliziras i time rusis zakone i slobodu poslovanja -- i time usporavas razvoj. ' ta ces ti na konferenciji .. tebe nisu pozvali zato da ti pokazu koliko si im odvratan ( i da ne zele da slusaju tvoju ljigavu retoriku i suplja obecanja).???
ne znaju oni cirilicu
kmmeeeeeeee
Dodik prica o Ustavu a rusi ga svaki dan, kakav vic!
Dodik o Ustavu, ma hajte molim vas
Nece oni seljaka idi ti kod vucica na predavanje
dodo ima Bosne i bice je do vijeka...sto je nervozan dodik pa vidis bolan da te niko ne zove nigdje jesil zabiravio da si pod sankcijama..
Svasta cemo se mi od ovog Bosanca pravoslavne vjere jos naslusati u ove 4 godine.
Kad bude tema nestabilnost i nazadak bit ćeš prvi pozvan.