Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze teritorijalna reorganizacija. Raspakujemo RS, ukidamo kantone i definisemo 5 ekonomskih regija
Molim klix da bajinu glavu malo umanje na slici ne moze mi stati preko citavog zaslona.Hvala
ako je tacna tvrdnja da mandat pripada stranci, zasto onda biramo ljude sa tim listama? naravno, cilj prenosa mandata na stranku je omogucavanje potpune kontrole ljudima koji upravljaju strankama. ne moraju se ni kandidovati na izborima a imat ce potpunu kontrolu
Mašala legaliste. Još će biti nešto od ovog beznadežnog slučaja. :)
Vidi ti njemu ove glave.. fuj
Dodik izdao rvate haha.
SNDS ce sigurno pobijediti u RS-u. Cak i tzv nezavisni mediji kao sto su BN idu dodiku na ruku. Vjerujte da ce ove izbore Dodik dobiti kao od sale. Zato se ne zale puno oko izbornog zakona.
Usro se dodo, a izbori moraju biti i komsic predsednik
Izbori ce mozda biti,ako budu a D.C ne bude u predsjednistvu slijedi mostarizacija cijele BIH,sve ce obarati..Ne mirise na dobro..A u ostalom Zeljko bio si 12 godina pa je'l malo ? i opet nisi uspio odobriti helikopter OSBIH za gašenje požara,pa za sta sluzis ?
Sva nacije i narod u toj ljepoj BiH su mi drage ,ali iskreno receno mrzim ove nacijonalne mafijaske politicare, jer oni su krivci za ovakvu situaciju i stanje kakvo je , vrjeme je za drasticne promjene na izborima .
Vidi, krme!
Mi nećemo pristati na taj aranžman", naglasio je Dodik. A ja kazem, srBska posla, ni referendume ne priznaju ako im nisu po volji. Milorade međede, prdnuo si u chabar!
Nisi ti ni za koride!!
Boli Dodu *una za Covicem i HDZom, Covic je samo podljepak sa Dodikovih gaca. On ga koristo kad ima korist, al prvom priliko ce gledati samo svoj interes, pa makar najmanji bio
Ako se prolongiraju,.. Dodik sigurno gubi.
Ludilo brate ova situacija kao games of thrones ne zna se ko je protiv koga, a svi hoce prijestol.
Haha Čoviću sta ces sad izdo te guz*i haver?