Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakuca ti ga Konakovic a opustio si se sa njim
Mislio Laktasenko moze lahko sa Dinom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
KONAKOVICU skim udje u vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Traktorista nikako da shvati u kojoj je državi.
Dodik, pod nadimkom destabilizacija. Dodik-ratni strateg u mirnim vremenima, covjek promasenog smisla. Ukratko-psihopat sa svim koncima u svojim rukama. Sta drugo ocekivati od teroriste neg ucjene, taj covjek ne zna ni progovoriti da nesto ne trazi ili nekom ne daje za uslugu. Vrlo los primjer za srbe kako se trebaju ponasati.
Idees ti u raspad tu je to
Hajde Mile Drakulicu ne glumi eroja, ti si fuxa i kykavica. Sto se ne odvojis smradu? Picoko.
Ovaj kriminalac je postao nervozan. 😵‍💫 Skontao je izgleda da mu se priprema zvrcka i odlazak u zatvor. Tko previse bjesni na kraju i pribjesni! Nicija nije gorila do zore pa nece ni tvoja, smradu jedan.
jah eto tebi u interesu da sve funkcionise
Od svih Turaka na Balkanu Milorad Dodik je najveci. Dokazao vise puta.
Raspali se daBogda odma. Prvo ti i pa i svi koji s tobom posla imaju. Konakovic i Niksic i svi koji su ti otvorili vrata u vlasti.
Samo odvojiti Bošnjačke Opštine u RS od RS... ne želimo da se Dodik brine o nama... do nevidjenja
Jadan posteni narod , bilo koje vjere!
Autoput Brčko Distrikt - Bijeljina - €10 miliona \km u ravnici je pravo dobar ugovor
Raspad ovog sistema vlasti je ono sto hocemo
A ovaj bosanski pravoslavac, nastavlja velikosrpsku politiku.
Ja koalicije i hovana ... pršti od programskih principa i novih odnosa - ko će koga nasaditi al'nema veze vlast je slatka. Na stranu koalicija Dodik je civilizacijska sramota. Osim što je primitivac ono što on priča nema nikakakav smisao, saljačko mrmljanje. Bosanski Srbi će ostati civilizacijski isprdak ako se ne otarase ove budale.
Kada ga košarkaš metne, ati Mile voliš košarku.
De zarati vise hljeba ti i da se nabijen nogom odavdje