Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta si ti radio dok se narod borio.ti ubiraš plodove posle njihove smrti .
Laze ko god kaze da se borio za RS. Narod nije ni znao za sta se bori nit su granice RSa postojale. Srbi su se borili da osvoje citavu BiH a ono sto su uspjeli vojno etnicki ocistiti danas se zove RS.
Eto u FBiH nije ništa etnički očišćeno? Druže ne smijem prići svojoj kući u FBiH bez policijske pratnje, koja je uzgred srušena do temelja.
Dodo na aparatima 😅 Ni ime mu nije znao prepisati 🙄
Zahvali se bogu pa vam je dao mirovni sporazum, inace bi ti skupština republike srpske bila u laktašima
Prema reakcijama na komentar da treba princip jednakopravnosti biti zastupljen ravnomjerno na svim stranama, stice se dojam da mnogima odgovara da npr. vecinski narod u BiH ne treba da bude ni na kakvom pozicijama u dijelovima drzave gdje su u manjini. Kako ocekivati da vas neko shvati, ako ne zelite vi da shvatite druge. Ne radi drugom, sto ne zelis tebi da se dogodi.
Bakinsko smjeće komentare gospodina iz Berlina. Ma odjebni dodiče fašisto!
Dugogodisna sutnja bosnjackih lidera na sve predate pozicije drugim narodima je dovela do toga da sad jos ispade da su ugrozeni. Zar je bogom dato da hrvatski predstavnici moraju drzati finansije i ministarstvo pravde na svim nivoima, da je normalno da bosnjaka nema na mjestu direktora u dijelu gdje su manjina, dok uredno npr u Sa, TZ, Ze nebosnjaci obnasaju te pozicije, itd...
Bosanski srbi su bili topovvvsko meso Milosevicu.
Nikakav Schmidt i niko i ništa neće uticati na integritet Republike Srpske. Saradnja i ekonomija sa svima koji to žele, to nikad nije ni bio problem. Kad Muslimani konačno shvate da su izvarani poltronima u svojim redovima koji su koristili situaciju da stvore lažnu sliku unitarne BIH tada će krenuti na bolje.
Dobili ste je uz pomoć Nato-a.Šta bi sa traktorijadom u Banja luci?
Bećirović sjedi i razmišlja, šta ja trebam da kažem pa da se Dodik oglasi. Zašto je preplaćen samo na Bakira i Biseru.
Borili se kaze krmek za rs,a u tom procesu su radili na istrebljenju jednog naroda. Dok u Gorazdu su se ljudi borili za svoj zivot! E moje krmeee!
Oni sto su se borili na bilo kojoj strani kopaju kontejner,jer ispade da su se borili i ginuli da bi politicara krali
Cuj Bosanskog pravoslavca sto kmekece
opet lazes milorade jer ginuli su srbi za BIH isto kao i za Jugoslaviju,a ti tvoji srbi su ginuli da bi napravili etnicki ciste teritorije i pljackali,silovali i palili,najbolje bi ti bilo da procitas par haskih presuda pa da shvatis da ti i tvoji zlocinci niste dobili rs 9 januara nego u deytonu i to samo da bi srpski narod protjeran iz hrvatske bio zaustavljen u BIH a taj srpski narod u hrvatskoj ste vi prodali
Dobro jutro Bosansko smeće!
svakom srbinu je jasno da su u granicvama BiH, možete to voliti ili ne ali do sljedećeg rata to se promjeniti neče. Još da dodam mali detalj kad ste se odrekli Bosne i počeli stvarati genocidni entitet, vi ste se odrekli svega prije, a to je kotromanice i turke i a-u i kralja i tita, tako da dok je golf 2 stariji od entetita loše vam se piše
zastava sa ljiljanima je srednjovjekovna a što se tiče imena imaš pismo zmaja od Bosne prema Knezu Milošu pa pročitaj otpušteni robe.