Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet sezona loženja pred izbore.
Ovaj put smo ih na vrijeme provalili, moraju mijenjati staru peć.
Upravo je "ugroženost" jedan od ključnih elemenata u strukturi velikosrpske ideologije, artikulirane kroz memorandume Srpske akademije nauka i umjetnosti (SANU I i II), u kojima su obrasci ponašanja, kojem smo svjedočili 90-ih i kojem svjedočimo danas, jasno definirani. Te obrasce je vrlo lako prepoznati i u aktuelnim dešavanjima u cijelom regionu, pa i u BiH, gdje kriza koju proizvode stranke sa sjedištem u entitetu RS dostiže vrhunac. Smjena Dodika.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Joj jest dosadan ovaj Dodik vise....pa promjeni plocu ziv bio niste mogli sa tenkovima nista necete ni laprdanjem,,,spasi nas svoje gluposti sanjaj i suti...
@Klixon12345 Za par mjeseci, ovaj medjed i ona trandza ce da da mole MMF za kredit da isplate penzije. Ne moze rat bez para, a rs sigurno nema para, niti ljudstva.
Mora Dodik znati da je 1992 godine RS bila paratvorevina i odmetnuti dio BiH koji nije bio nigdje priznat. 1992 godine je bila jedino priznata od UN-a, Republika Bosna i Hercegovina koja je od tada clanica UN-a i svih drugih medjunarodnih institucija, organizacija i asocijacija. RS je i sada samo nizi nivo vlasti u BiH ili Entitet koji postoji samo kao sastavni dio nezavisne drzave BiH, nesto isto kao Kantoni u Federaciji sa istim odgovornostima, ovlastenjima i institucijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
HAJDE doDick HAJDE VISE BOLAN. ODCJEPI SE.. Hajde bolan dojadio si cjeloj planeti jel ovo 116 put ili vise kad pricas o odcjepljenju. haj bolan valjda smijes 😁
Pa opet cu za hrvate glasat
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Joj ovog komsica u rijetkim trenucima trezvenosti ahahah
Zaboravio Dodik da SIPA prelazi sve njegove zamišljene linije.
Sve neprijatelje države pod hitno u zatvor na duži boravak.
Ovo Dodik po instrukcijama iz Bg i SpS dize prasinu dok ti isti ne zavrse sa CG onda braco i sestre muslimani tako okruzeni mozemo samo znate i sami
Izgleda da se zabacuje za "ne daj Bože. Tolike fabrike namjenske industrije u FBiH, a izvezlo se oružja u vrijednosti samo 240 miliona KM u prošloj godini iako je ovom cifrom oboren rekord.
Joj zar cemo opet gutati njihova predizbornja preseravanja a plutamo u go\/nima po imenu sda snsd hdz
E.sad.treba reci: Ja i?
Vakat je da se Bosna vrati u 1280 godinu u vladavinu Kulin Bana!!! Da se vrate njene granice iz tog perioda!!! Mile Ronhil njemu slicni i Dragan Aluminijum i njenum slicni izvolite probajte napraviti taj korak izlaska iz BiH pa ce te da vidite kako ce te da zavrsite!!!
Datum izlaska ako se moze znati, ovo pitam za komšiju..HL
Cini mi se prvo izlaze traktori pa zatim meecedesi malo bolji.Hahaha
Naivni Bosnjo sve konta nece biti nista.Ne mogu oni nista,nece dati Eu stara dama sa trotoara pa to je nemoguce,te treba tuzilastvo da reaguje,te treba poslat protesnu notu Srbiji i H4vatskoj.Te ovo te ono.A realno svaki dan oni razvalhuju Drzavu i sve je manje ima nazalost.Nego bedevije Bosnjacke imate li ikakvog kuveta u sebi osim sto vazite to je nedopistivo.Pa sto dopustate mazlumi jedni pokvareni.Zaista ste nam omcu oko vrata namjestili.Sve ste dali negatorima jadovi jadni.
Zašto je ovaj čovjek još uvijek na slobodi?